Membrii Pro România Brăila, care au demisionat în bloc pe 7 decembrie, se întorc spășiți la Victor Ponta

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Cea mai mare parte din foştii membri ai Pro România Brăila au revenit în partidul lui Victor Ponta. În funcţia de coordonator al filialei a fost numit, luni, Cosmin Răzmeriţă, după ce a recunoscut că s-a lăsat „manipulat” și a demisionat din partid.

În urmă cu zece zile, organizaţia Pro România Brăila şi-a dat demisia în bloc, pe 7 decembrie, în urma unei şedinţe extinse cu şefii şi membrii din organizaţia judeţeană şi cea municipală.

„În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 7 decembrie, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid, cât şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arăta într-un comunicat de presă remis de Pro România Brăila la momentul demisiei în bloc, care a venit la câteva zile după ce Mihai Tudose își anunțase și el demisia din partid.

Filiala Brăila a revenit însă asupra deciziei, iar în locul fostului șef, a fost numit Cosmin Răzmeriță. El a declarat pentru AGERPRES că a revenit asupra demisiei, având în vedere că „s-a vorbit despre o trecere la PNL sau la PSD” a foştilor membri ai filialei, însă a ales că îşi continue munca la Pro România, un partid care a demonstrat că „beneficiază de încrederea oamenilor”.

Victor Ponta: „Este greșeala mea că am dat o șansă și încredere unora care nu meritau“

 

„Sunt in Braila mii de oameni care mi-au fost alaturi si carora le-am fost alaturi de multe ori / pe ei ma bazez si ei se pot baza pe mine / oameni pe care ii respect si care ma respecta / oameni care nu vin la ProRomania ca sa ia o functie bine platita, sa negocieze cu PNL si Orban si sa plece la PSD cand nu obtin avantajele strict personale dorite. Este greseala mea ca am dat o sansa si incredere unora care nu meritau - am platit aceasta greseala si invat tot timpul incercan sa nu o repet!

O constructie noua si cu potential de crestere sufera mereu de “bolile tineretii” ( vedeti ce pateste acum USR) / dar fiecare moment de tulburare si de atac din partea vechilor “pradatori politici” este o sansa sa te bazezi mai mult si sa dai o sansa celor noi veniti in politica, cei pentru care principiile si proiectele chiar conteaza mai mult decat functiile si banii ( pentru care unii “vechi” se vand si calca pe cadavre mereu )“, a scris Victor Ponta pe pagina lui cu privire la decizia de revenire în Pro România foștilor membri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel