Mega Image, DECIZIE după accidentul din Ialomița

Narcis Popa |
Data publicării:

Magazinele Mega Image Aerogării, Siseşti 1 şi Siseşti 2 vor fi închise sâmbătă, după ce opt angajaţi ai retailerului au decedat şi alţi 7 au fost răniţi în accidentul rutier produs în Ialomiţa.

"În urma accidentului rutier, întâmplat în dimineaţa acestei zilei pe ruta Slobozia-Urziceni, trăim cu durerea pierderii celor opt colegi şi cu speranţa de recuperare şi însănătoşire a celorlalţi şapte aflaţi în spital. Vă informăm că astăzi, 5 octombrie 2019, magazinele Aerogării, Sisesti 1 şi Sisesti 2 vor fi închise pentru a fi alături de colegii afectaţi de această tragică situaţie şi vom păstra trei zile de doliu în toată compania Mega Image. În acest moment, facem toate demersurile pentru a sprijini familiile îndurerate şi ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească pe cei care şi-au pierdut viaţa şi să îi protejeze pe cei care au mai primit o şansă", scriu reprezentanţii retailerului pe pagina de Facebook a companiei.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului de Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel