Medicul Monica Pop a dezvăluit boala de care suferea prietena sa, Cristina Ţopescu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Monica Pop este devastată de moartea Cristinei Ţopescu, cu care avea o relaţie de prietenie. Aceasta a vorbit despre ultima oară când a încercat să ia legătura cu jurnalista şi aceasta nu i-a mai răspuns. 

"Sunt... nu am cuvinte, nici nu pot să vorbesc, nu pot să cred aşa ceva. E prima dată în ultimii ani când Cristina nu mi-a răspuns la urările de Anul Nou. Nici nu m-am putut gândi la aşa ceva. Sunt consternată. Mama Cristinei trăieşte, trăieşte mama ei. Nu pot să cred. Este foarte greu. Nu ştiu cum s-a putut întâmpla aşa ceva, bănuiesc doar dar nu ştiu ce s-a putut întâmpla Dumnezeule, Doamne!

Şi dragostea ei pentru animale. Ajuta toate animalele posibile, se ducea şi la adăpost să le ducă de mâncare în fiecare seară.

Un om deosebit nu am cuvinte. Mai ieşeam din când în când la masă împreună, mai la câte un spectacol împreună. Anul trecut am fost împreună la concertul de Crăciun al Orchestrei Medicilor şi am vrut să o invit şi anul acesta şi nu mi-a răspuns la telefon. Asta a fost în 26 decembrie şi nu mi-a răspuns la telefon şi m-am gândit că o să vadă telefonul şi o să sune ea. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Este peste puterea mea de înţelegere aşa ceva. Nu se poate", a declarat medicul Monica Pop, la Antena 3.

Potrivit presei tabloide, Monica Pop susţine că jurnalista suferea de depresie şi era o fire singuratică, însă se trata.

Înainte de declaraţiile date posturilor de televiziune, Monica Pop a avut o reacţie sfâşietoare pe pagina sa de Facebook:

"NU POT SA CRED!!!!!CRISTINA TOPESCU, BUNA MEA PRIETENAl
DE CE, DOAMNE???!!!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel