Medicii germani au încercat să îl salveze pe Dan. Românul a murit în drum spre petrecerea de Revelion

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sfârşit tragic pentru Dan, un tânăr român, de 27 de ani, din Alba. A murit într-un accident rutier chiar în timp ce mergea spre petrecerea de Revelion.

Teribilul accident s-a produs marţi seara, 31 decembrie 2019, în jurul orei 20.00, undeva în Apuseni, pe teritoriul comunei Ocoliş. Dan Ioan şi se deplasa la o cabană din zonă pentru a sărbători revelionul cu prietenii, însă nu a mai ajuns la destinație.

Tânărul Dan conducea un autoturism de teren şi circula cu viteză, iar la intrarea în satul Runc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Şoferul de 27 de ani nu avea centura de siguranţă.  El a fost aruncat afară din autoturism şi s-a lovit la cap de un zid de beton. Maşina s-a răsturnat sub pod de la o înălţime de circa 2 metri.

Câţiva medici germani, cazaţi la o pensiune din apropiere, i-au acordat primul ajutor dar nu au reuşit să îl salveze. S-au străduit câteva zeci de minte să îl readucă la viaţă pe şofer, dar efortul acestora a fost, în final, în zadar. După sosirea unui echipaj medical de salvare (SMURD) de la Turda a fost constatat decesul şoferului, potrivit Adevărul.ro

Medicii nemţi, aflaţi în concediu de sfârşit de an la o pensiune situată la câteva sute de metri de locul tragediei, au fost alertaţi de oameni care locuiesc în zonă şi care au ajuns primii la accident.

„Seara trecută, în jurul orei 19,50, în afara localităţii Runc, un bărbat de 27 de ani, din Ocoliş, în timp de conducea un autoturism a pierdut controlul asupra acestuia, a rulat aproximativ 100 de metri pe un teren agricol după care autoturismul s-a răsturnat in albia unui pârâu. În urma accidentului, şoferul a decedat”, anunță polițiștii de la IPJ Alba.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel