Medic din Brașov care a cerut 10.000 de lei pentru operație, prins în flagrant după ce familia i-a scris pe Facebook lui Marian Godină

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
medic_diploma_falsa
medic_diploma_falsa

Un medic chirurg de la Spitalul de Urgență din Brașov a cerut unei familii suma de 10.000 de lei pentru o intervenție chirurgicală. A fost organizat un "flagrant", după ce rudele femeii au sesizat cazul. 

Un medic din Brașov care a cerut suma de 10.000 de lei de la familia unei paciente a fost prins în flagrant în timp ce lua banii, după ce familia femeii l-a denunțat.

Cazul a fost făcut public de polițistul Marian Godină pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia, totul a pornit de la un mesaj privat pe care l-a primit pe Facebook și în care un bărbat îi semnala cazul medicului chirurg de la Spitalul din Brașov.

Tot Godină precizează că în momentul în care medicul a primit bănuții, pe hol așteptau "câțiva pacienți care au intrat în cabinet nepoftiți".  

 "Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva "pacienți" care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu", este mesajul postat de Marian Godină.

medic-brasov-flagrant-marian-godina

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel