Medic chirurg, mesaj viral după o noapte de gardă, pentru Rădulescu, cel care le-a cerut salariile înapoi pentru că au votat anti PSD

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu

Medicul chirurg Mădălin Iordache i-a trimis un mesaj ce a devenit viral lui Cătălin Rădulescu, deputatul "Mitralieră", cel care a cerut medicilor să dea salariile înapoi, iar profesorilor să se ducă la fructe pentru că au votat împotriva PSD. 

"Am plecat ieri de-acasă la ora 7.30 și am ajuns azi, la ora 16.30. Am fost de gardă, am stat în sală de la 11 până la 16, apoi ulcer hemoragic injectat, dg o LLA (nu întrebați de ce eu), am păzit o bătrână de 90 de ani care suferea de 2 săptămâni acasă și a fost adusă aseară în gardă de nepotul din București. La Pitești nu prea au vrut să o primească, deși era dorința familiei, iar noi avem doar doi colegi de ATI. Prin urmare, azi dimineață, după ce am dg o tumoră sângerândă de cardie și am transferat-o la Floreasca (prin cunoștințele familiei) am intrat azi în sală la ora 10 și am ieșit cu bătrâna la ora 15. În doi, eu și cu maitre, mai exact maitre și cu mine și, evident, norocosul unic anestezist. Am făcut tot ce am putut, dar probabil degeaba.

Am plecat cu 78 de kg și acum mai am 75, dar o părticică din mine s-a mai fărâmițat. Pentru deputatul mitralieră și ai lui: nu pentru bani o facem, canalii ordinare, ci pentru că asta am ales să facem. De ce sunt supărat? Petru că bătrâna aceasta la 90 de ani locuia singură și a stat să îi vină nepotul din București până a perforat cancerul de colon în ea și asta nu s-ar fi întâmplat dacă ai noștri capi de breaslă și cucuvelele din minister ar fi implementat programul de screening pentru cancerul colo-rectal. Pentru că avem doar doi anesteziști care fac gardă la domiciliu și țin în spate un spital întreg. Pentru că noi între noi nu ne înțelegem și putem transfera cazuri grave doar dacă ne ciondănim la infinit și oricum ne bălăcărim unii pe alții ca la ușa cortului, dar prin cunoștințe se rezolvă. Pentru că nu ne mai respectă nimeni din cauza lipsei de educație și a dreptului la orice, prost înțeles.

Pentru că nu mai avem timp să vorbim cu bolnavii. Pentru că nu mai avem timp pentru noi și ai noștri. Pentru că ne-am abrutizat și uităm să mai fim oameni”, este mesajul chirurgului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel