Măsură DRASTICĂ. 15 organizaţii din PNL, dizolvate

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

PNL Vâlcea a anunţat că a dizolvat un număr de 15 organizaţii care nu au obţinut, la alegerile europarlamentare, un scor de minim 25 la sută, decizia fiind votată în cadrul Biroului Politic Judeţean.

Potrivit PNL Vâlcea, în cadrul şedinţei BPJ s-a dezbătut şi votat dizolvarea birourilor politice locale ale organizaţiilor din cadrul PNL care au obţinut la alegerile europarlamentare un scor electoral de sub 25 la sută.

„Hotărârea s-a bucurat de o largă susţinere în rândul membrilor BPJ ai PNL Vâlcea, înregistrând doar o abţinere, restul membrilor prezenţi votând în favoarea acestei hotărâri. Această decizie a forurilor statutare ale PNL Vâlcea este una firească şi normală în condiţiile în care scorul partidului la nivel judeţean a fost de 30,55%, iar la nivel naţional de 27%", au transmis reprezentanţii PNL Vâlcea.

Decizia dizolvării birourilor de conducere ale organizaţiilor locale din cadrul PNL Vâlcea care au înregistrat un scor electoral mic afectează 15 organizaţii locale din cele 89 pe care PNL le are în localităţile judeţului.

În organizaţiile dizolvate va fi numită, în cel mai scurt timp, o conducere interimară, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel