Mărturisirile uluitoare ale femeii care a fost salvată din portbagajul mașinii care ardea: ”Îmi doream doar să nu simt flăcările”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Iubita lui Gicuță din Apărători și-a destăinuit cele mai adânci gânduri din momentele grele în care s-a aflat. Aceasta a  făcut public ce s-a întâmplat, de fapt, în dimineața zilei de luni, când a fost la un pas de moarte.

Femeia a fost salvată la limită din portbagajul mașinii incendiate de iubitul ei a mărturisit la audieri tot ce s-a întâmplat și că acceptase faptul că va muri.

Mărturiile tulburătoare ale iubitei lui Gicuță din Apărători, după ce a fost la un pas să ardă de vie Femeia le-a dezvăluit anchetatorilor ce s-a întâmplat și a precizat că era sigură că va muri, potrivit mărturiei obținute de jurnaliștii de la  Digi24.

Iubita lui Gicuță din Apărători a fost la un pas de moarte, după ce cântărețul de manele a răpit-o și a bagat-o în portbagajul mașinii și apoi i-a dat foc pe un câmp din Sectorul 3 al Capitalei. Din fericire, femeia a sunat la 112 și a fost salvată de oamenii legii.

 

Am sunat prima data la 112

 

Acum femeia a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în dimineața zilei de luni și cum a fost salvata.

” Am sunat prima data (n.r la 112) când a pornit mașina. A doua oară când am simțit fumul. Telefonul a fost conectat pe mașină și nu înțelegeam de ce nu aud. Este posibil că atunci să își fi dat seama că am sunat la 112, el fiind la volan și văzând pe computerul de bord. L-am deconectat și apoi am auzit pe difuzorul telefonului.

A oprit. Mi-a cerut telefonul. I-am spus că a căzut în mașină printre scaune, l-a căutat și am mers mai departe. Am simțit că a intrat pe un câmp. S-a oprit și îmi șoptea să îi dau telefonul. Credea că este ascultat.”, a mărturisit iubita Gicuță din Apărători.

 

”M-am luptat să nu mă închidă la loc”

 

Femeia s-a luptat pentru viața ei și nu s-a așteptat nicio clipă că iubitul ei o sa o lase în mașină pe un câmp și că o să-i dea foc.

”M-am luptat să nu mă închidă la loc, dar nu am reușit. Am stat cuminte crezând că este pe lângă mașină. Am sunat la 112 când am simțit fumul. După primul apel mi s-a trimis mesajul. L-am accesat când l-am găsit. Așteptam din clipă în clipă să deschidă portbagajul și să mă lovească din nou, nicidecum să plece și să dea foc.

Am aflat ulterior că orice portbagaj are un buton în interior de unde poți deschide ușa, de fiecare dată când adorm simt așa ca o frustrare că nu l-am găsit, deși mi-am rupt unghiile râcâind și căutând ceva să pot deschide! Cumplit! Am auzit în acea dimineață la Poliție! Mașina mea l-ar avea undeva în dreapta! Dar eu acolo aveam picioarele!”, a declarat femeia.

 

„Când m-au salvat, nu știam dacă visez sau nu”

 

Femeia le-a povestit anchetatorilor că scandalul nu a început de la banii pe care ea îi datora bărbatului, ci din cauza geloziei iubitului ei. 

”Când m-au scos de acolo, când m-au salvat, nu-mi venea să cred, nu știam dacă visez sau nu. Deși era frig, simțeam nevoia sa stau doar afară, la aer. Datoria nu era veche. Banii i-am dat în acea seara. Certurile au fost și din cauza acelor bani, dar mai mult din cauza geloziei excesive pe teme mai vechi. De un an și ceva a început să consume alcool și crizele de gelozie luau amploare pe acest fond.”, a mai mărturisit femeia.

Tânăra a mai mărturisit că și acum are momente când adorme și simte că se trezește în acel portbagaj.

”Adorm 20 minute, dar mă trezesc, Mă văd numai acolo. Nu am voce deloc. Ațipesc, mă trezesc tot în acel portbagaj. Nu credeam că mă vă găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările. Deja cădeam ca într-un somn. Mă vedeam ținându-mă de mână cu fetița mea…parcă pluteam. Îmi amintesc că râdeam și ne mișcam într-un cerc.”, a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel