MARTORUL care dă peste cap ancheta de la Caracal. A intrat în DIRECT: "Dovezi aș putea să vă dau"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Bombă în cazul crimelor de la Caracal. Un martor a intrat în direct la România TV și a spus că poate aduce dovezi că Gheorghe Dincă era implicat într-o rețea de trafic de persoane. 

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit existența acestui martor, însă nu a dorit sa dea mai multe detalii. 

”Nu o să fac acum publică înregistrarea aceasta pentru că este o discuție privată între părinții Alexandrei și un martor. Probabil că martorul va vrea să facă publică această discuție. Este halucinant și lucrurile se complică foarte mult", a spus Cumpănașu.

Ulterior, martorul a intrat în direct 

"Dovezi aș putea să vă dau și să vă mai aduc încă o fată care să vă spună despre chestile astea. În 2014 atunci când a fost atunci curățarea aia la noi în oraș cu DIICOT eu eram acasă la o prietenă și m-au luat și pe mine la DIICOT unde am aflat de Bebe Strungaru, Sebastian Sandu, cum îl cheamă, că avea preferințe doar la fete de până în 18 ani, le ducea acasă unde stă el în Bold.

Când soția era plecată la muncă unde lucrează în Craiova, la o fabrică de confecții sau ceva de genu, le aducea acasă, până la 16:30 când venea e acasă. Nu îl cunosc personal pe Gheorghe Dincă, știu că de la el mai lua fete. Așa s-au dat declarațiile atunci", a precizat martorul în direct la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel