Marius Manole, după protestul de la Ateneu: România a mai MURIT puțin în seara asta

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Actorul Marius Manole a fost dezamăgit că doar câteva sute de persoane au venit la mitingul de joi seară, din fața Ateneului Român, când în clădire avea loc evenimentul prin care România a preluat oficial președinția Consiliului UE.

Acum o săptămâna am fost certat pentru că am folosit hastagul #oțaradetampiți...am fost acuzat că dezbin, că îndemn la ură, ca ... cumva m -am gândit, recunosc, că poate au dreptate .. m-am simțit puțin, dar foarte puțin vinovat. Astă seară am mers în fața Ateneului, eu și alți vreo mie de români, nici nu știu cum să- i numesc, proști .. cred că așa .. pentru că numai niște oameni proști pot spera ca o nație adormită, fără niciun fel de repere și aspirații, poate avea curajul să lupte pentru țara ei, Numai niște prosti pot sta în frig, sperând că alături de ei se vor alătura toți cei de prin baruri, cafenele, din fața televizoarelor, de prin săli de Fitness, saloane de frumusețe ... în seara asta m -am simțit un cretin. E numai vina mea . Știu! Nu mă obliga nimeni să sper că voi trăi într- o țara normală! Dar măcar în seara asta pot spune cu mâna pe inimă că suntem #oțaradetampiți iar eu sunt cel mai tâmpit! România a mai murit puțin în seara asta!

Noapte bună, România! Eu sunt pe punctul de a renunța! 

#savafiecaldsibine #statilinistitilacaldura #romanimoare #noaptebuna

PS. Să nu vă simțit prost pentru că nu ați fost acolo... de fapt stați așa, că nu aveți obiceiul ăsta ..”, a scris Marius Manole, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel