Marius Manole: Nu ştiu cum vom trăi în România dacă România va fi pe mâna acestor hoţi

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Marius Manole a declarat că dacă România nu va ieși din haosul creat de PSD-ALDE, atunci va pleca din țară. Manole a mai spus că coaliția PSD-ALDE încearcă să distrugă România și au început acest plan cu acapararea Justiției.

 

Când actorii coboară de pe scenă și se prezintă în fața publicului altfel decât ar fi necesar și altfel decât ar trebui, înseamnă că lucrurile sunt grave. Actorii sunt oameni foarte sensibili și atenți la detalii și la adevăr. Cu asta lucrăm noi. Și, fiind atenți la lucrurile astea, ne dăm seama că minciuna a acaparat România, că e un moment foarte periculos pentru țara noastră și, probabil, sunt ultimele clipe în care putem salva România de la o dictatură care ușor, ușor ne scapă printre degete și ne acaparează puțin câte puțin”, a declarat Marius Manole, la  B1 TV.

”O țară în care justiția nu e liberă, în care justiția nu e independentă de politic, nu e o țară liberă. Faptul că magistrații și-au asumat niște riscuri și au ieșit, e prima dată când fac astfel de gesturi, asta ne-a dat de înțeles că suntem pe marginea prăpastiei sau chiar în cădere liberă. Noi de asta am ieșit: să susținem magistrații, să susținem Justiția, pentru că acolo de doi ani se încearcă marea lovitură și de acolo pornesc ei distrugerea țării ăsteia”.  ”Trebuie să sper, sper că vom ieşi, că dacă nu, eu plec din ţară, cu toţii vom pleca din ţară. Nici nu vreu să mă gândesc că nu ieşim. Eu nu ştiu cum vom trăi în România dacă România va fi pe mâna acestor hoţi. Eu nu cred că Dăncilă o să mă reprezinte încă doi ani de acum încolo şi Dragnea o să conducă România. Îmi pare rău, rău de tot, dar nu cred că pot trăi în ţara asta”., a declarat Marius Manole la B1tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel