Marius Budăi, despre noul ministru al Muncii: "Se crede HOMELESS. Aflaţi că nu este chiar așa de simplu să fii la guvernare?"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, o ironizează pe succesoarea sa, depsre care spune că se crede "homeless". Acesta a mai precizat că noul guvern este pregătit să dea "tunuri" în domeniul IT.

"Înțeleg că PNL e pornit să dea, rapid, tunuri. Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, încearcă să își preconstituie probe pentru a face rapid niște licitații pe zona de IT. Și inventează că sistemele informatice ar fi dezastru. Dacă erau asa dezastru nu se puteau plăti pensii, alocații, indemnizații șamd.

Altfel, fiecare angajator plătește salariile angajaților săi, nu Ministerul Muncii, deci nu știu ce soft de salarii a văzut doamna Alexandru.

Aplicațiile și programele IT de la Șomaj și Casa de Pensii sunt achiziționate în 2011, respectiv 2015 și perfecționate constant, la fiecare modificare a legislației, pentru că, altfel, spre exemplu, nu se puteau recalcula pensiile pe Legea 221.

Cât despre faptul că doamna Alexandru se crede „homeless”, procedura de închiriere a unui sediu pentru Ministerul Muncii este în derulare, după ce proprietarul clădirii, Ministerul de Interne, a anunțat, lucru valabil și în cazul sediului Ministerului Sănătății, că renovează clădirea pe fonduri europene. Să finalizeze procedura și va avea sediu. Sau să facă alta.

PS

Aflați dragi colegi de la PDL-PNL că nu este chiar așa de simplu să fii la guvernare?

Eu cred ca adevărații profesioniști atunci cand întâmpină greutăți, caută soluții, rezolvă și merg mai departe, nu se vaită pe la TV", a scris Marius Budăi, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia vine după ce noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, şi-a exprimat îngrijorarea, deoarece a constatat că trebuie evacuat sediul în termen de 60 de zile și nu există o soluție pentru momentul când sediul va trebui predat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel