Marian Petrache (PNL), aruncă BOMBA: „ALDE, construit pe TRĂDĂRI. Meleșcanu ne-a lămurit care e TROCUL dintre el și Dăncilă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șeful CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache profețește că soarta lui Meleșcanu va fi asemănătoare cu cea a lui Tudorel Toader - „soarta slugii“ și că prin înțelegerile dintre el și Dăncilă se vede câtă forță mai au PSD și ALDE astăzi.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache (PNL), consideră că alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului devoalează adevărata putere a ALDE, care au construit partidul „pe trădări“. El profețește că Meleșcanu va avea soarta fostului ministru al justiției, Tudorel Toader - „soarta slugii“.

 

„Soarta lui Meleșcanu
Construcțiile fără fundament se văd. ALDE a fost construit pe trădări. Abia discursul de final din Senat al lui Meleșcanu ne-a lămurit care e de fapt trocul dintre el și Dăncilă. Să mai adune câțiva trădători din oastea de strânsură a lui ALDE ca să mai țină puțin în moarte clinică PSD-ul. Să nu uitam, în acest context, de cazul Tudorel Toader, care a avut, vorba Ioanei Ene Dogioiu, soarta slugii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel