Marian Godină, SCANDAL cu Christian Sabbagh, după ce replica lui Ciutacu a fost RELUATĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Marian Godină și Christian Sabbagh s-au certat în această seară pe Facebook, după ce fosta vedetă de televiziune a postat un mesaj prin care spune că nu vede ce ar căuta Traian Berbeceanu pe funcția de consilier la MAI. Godină a replicat la fel cum a făcut și în cazul lui Victor Ciutacu, cel care a comentat într-un mod asemănător situația. 

Iată mesajul ințial al lui Christian Sabbagh:

"Mor de râs! Corrado Cattani de România e noul șef de abninet al noului Ministru de Interne? Omul care umbla cu tehnică pe el să acuze șefi nevinovați, câțiva generali? Cum a obținut certificatul Orniss? Mai aveți să-l aduceți pe finul lui, Godină, cu tot cu alpaca. Să vă spună SRI cine sunt acești doi polițiști exemplari!", este mesajul postat pe pagina lui Christian Sabbagh. 

Mai departe a fost un schimb de replici între cei doi, iar Godină i-a reproșat lui Sabbagh mai multe greșeli gramaticale în postare. Imediat, cel din urmă a venit cu un mesaj prin care a spus că i-a fost spart contul de Facebook. 

Iată ce a comentat Godină după anunțul lui Sabbagh: 

"Acum, îmi cer iertare, dar nu am cum să fiu atât de naiv încât să cred asta, mai ales că atât pe mine, cât și pe dl Berbeceanu ne-a mai atacat în trecut exact cu aceleași teme. In plus, omul care i-a „spart” contul a avut grijă să-i și blocheze pe cei care comentau negativ. Adică îi spargi contul cuiva ca să-l pui într-o lumină proastă, dar apoi stai și îi blochezi pe cei care comentează negativ. Mai bine spunea sincer că a bătut câmpii și că-i pare rău, ar fi fost mai puțin penibil decât acum.

Aaa…ca să nu uit, nu e prima oară când își șterge postările după ce adună reactii negative, de aceea am și făcut printuri. ;))".

La scurt timp, toate aceste postări au fost șterse. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel