Marian Godină, REACȚIE după ce a fost prins ucigașul polițistului din Timiș

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Marian Godină a postat o fotografie inedită în această dimineaţă, după ce a fost prins Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist cu 2 zile în urmă.

Imaginea postată de Marian Godină este tot din momentul prinderii lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist din Timiş şi a rănit un al doilea.

„Din păcate, nu a opus rezistenţă”, a scris Godină.

În decembrie 2017 Marian Godină a trecut la Serviciul pentru Intervenţii şi Acțiuni Speciale (SIAS), care are misiunea să intervină în situații de mare risc: în cazul jafurilor sau atacurilor comise de infractori înarmați, participă la prinderea infractorilor periculoși ori violenți, desfășoară acțiuni pentru eliberarea persoanelor răpite și sechestrate, scrie Știrile PRO TV.

 

Ucigaşul, prins de o echipă SIAS, unitatea din care face parte şi Godină

 

Ucigaşul a fost prins de o echipă SIAS la 7 km de locul crimei. Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră.

Bărbatul se afla în localitatea Remetea Mare, în casa bunicii unui prieten, casă pe care anchetatorii o verificaseră luni şi unde au găsit urme suspecte de sânge. În momentul capturării, nu a opus rezistenţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel