Marian Godină, mesaj acid către Tudor Chirilă și Lia Bugnăr: "Nu pe voi v-ar înjura experții de pe internet" 

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul polițist Marian Godină le transmite un mesaj Liei Bugnăr și lui Tudor Chirilă, supărați că polițiștii au deschis un dosar penal după ce cunoscutul regizor a

După ce Lia Bugnăr a scris că a fost nevoită să dea cu subsemnatul la Poliție pentru că s-a deschis dosar penal după ce a cazut singură de pe bicicletă, Tudor Chirilă a sărit în apărarea regizorului și a criticat sistemul și astfel de situații.

Fostul polițist Marian Godină i-a atacat pe cei doi, spunând că e normal ca Poliția să deschidă un dosar penal, atunci când cineva ajunge lovit la spital. 

"Se dă următoarea speță. Stan Păpușă se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov, prezentând niște contuzii și zgârieturi la nivelul feței, capului și membrelor. Bărbia îi este deschisă și necesită câteva copci. Cu toate astea, el e conștient și lucid, declarând personalului medical că a căzut singur de pe bicicletă. O asistentă care cunoaște legea, sună la Poliție unde relatează ce i s-a spus de către Stan Păpușă.Polițistul, fost coleg de clasă la orele de procedură penală cu Tudor Chirilă și cu o altă actriță, și ea mare cunoscătoare de drept, întreabă încă o dată, cât să se asigure:-Deci a căzut singur, da? Așa a declarat, da?-Da, da! Confirmă asistenta medicală.-Păi atunci urați-i multă sănătate că noi nu avem treabă, m-am consultat și cu Tudor Chirilă, cântărețul și zice că n-are sens să cercetăm nimic, ar fi absurd și doar o risipă de bani și alte resurse. Sănătate multă biciclistului, la revedere! În scurt timp, lui Stan Păpușă i se face rău, își pierde cunoștința și intră în comă.

Deși medicii fac tot posibilul, Stan Păpușă moare și îi este anunțată familia.Părinții lui Stan ajung la spital și întreabă cu disperare ce s-a întâmplat.-A căzut singur cu bicicleta.-Cum doamnă? Dacă l-a atins cineva, uitați ce urme are, nu avea cum să cadă singur. Sigur l-a atins vreo mașină! Unde e poliția? Nici măcar nu au venit aici?-N-au venit, a zis Tudor Chirilă că nu-i nevoie, că ar fi absurd. Ar râde internetul de ei în comentarii și si-ar da cu părerea toți specialiștii.Întrebări:Cine ar fi responsabil pentru această situație?Pe cine ar înjura oamenii experți de pe internet?De la cine s-ar căuta răspunsuri? De la cântărețul Chirilă precis nu.Da, ati ghicit! Ar fi de vină poliția pentru că nu s-a sinchisit să facă nimic.PS dacă vi se pare imposibilă speța, ca cineva să se prezinte la spital lucid și conștient, iar în câteva minute să moară, aflați că am trăit-o pe pielea mea, atunci când am aflat că persoana cu care tocmai vorbisem a murit la scurt timp, deși părea foarte bine," a scris Marian Godină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel