Maria Grapini îi cere DEMISIA ministrului Ana Birchall: „Ar trebui să își asume greșeala”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Europarlamentarul PSD Maria Grapini îi cere ministrului Justiției Ana Birchall demisia, după ce aceasta a anunțat personal familia Alexandrei Măceșanu cu privire la rezultatul analizelor făcute la INML, care au stabilit că rămășițele din butoiul amplasat în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin fiicei lor.

Europarlamentarul PSD a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol în care se cere demisia ministrului Justiției. La acea postare, Grapini a scris: „Ar trebui să își asume greșeala”.

„Din punct de vedere moral, a fost un gest normal, firesc. Ce nu știe multă lume acum este că în toată această perioadă am păstrat o legătură strânsă cu familia, cu Alex Cumpănașu.

În acea seară eu am vorbit cu mama Alexandrei, față de care m-am angajat că indiferent de rezultat, indiferent de oră, de moment, îi voi da telefon, să nu afle de la TV. A fost o promisiune pe care eu am respectat-o. A fost cel mai greu telefon pe care l-am dat, eu nu am făcut public acest lucru și nu aș fi vorbit niciodată dacă nu aș fi auzit atâtea speculații față de un gest uman.

Discuțiile mele cu părinții au fost de la mamă la mamă, de la părinte la părinte și a-i proteja pe părinți de informații pe surse. Asta a fost tot. Nu vreau să comentez mai mult. Să știți că e important și în asemenea situații să fim oameni", și-a explicat Birchall gestul la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel