Marea Britanie. Român UCIS cu bestialitate de un conațional: „Știu că mor. Singurul regret este că îmi las copilul orfan“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 30 de ani, Alexandru Marin Constantinescu, a decedat departe de casă, în Canterbury, Marea Britanie, după ce ar fi fost înjunghiar de un alt conațional, Dumitru Palazu.

Alexandru Marin Constatinescu, un român în vârstă de 30 de ani, a fost ucis în Marea Britanie în primăvara acestui an. Românul a fost găsit cu o rană în piept în data de 7 aprilie în parcul de rulote Brotherhood Wood, lângă Caterbury, Marea Britanie. Alexandru a murit la fața locului, medicii chemați nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Patru bărbați au fost arestați sub suspiciunea de crimă, dar doi dintre ei au fost  eliberați, alți doi rămânând în custodia poliției. Un alt român Dumitru Palazu, în vârstă de 48, din Gate Hill, Dunkirk, este judecat sub  acuzația de crimă. Acesta însă neagă acuzațiile. El este acuzat că l-a înjunghiat pe inimă pe Constantinescu. Se presupune că Palazu a fugit după ce a aruncat cuțitul. Potrivit presei britanice, Palazu mai are în România două condamnări pentru crimă la activ.

Citește și: Marea Britanie. ROMÂN, UCIS cu BESTIALITATE. Bărbatul acuzat de crimă a pledat NEVINOVAT

Constantinescu a lucrat înainte de tragicul eveniment la Pro-Force Ltd - o firmă de recrutare cu sediul în Maidstone, specializată în furnizarea de forță de muncă pentru sectoarele horticole, agricole, produse proaspete și industriale.

Recent,  juriul de la Maidstone Crown Court  a redeschis dosarul cauzei și l-au audiat pe Marian Dima, un alt român care a asistat fără să vrea la scena sângeroasă, relatează Kentonline.co.uk 

Dima a povestit poliției cum se afla în rulota 37, în jurul orei 18.30, când a auzit o ceartă aprinsă.  Și-a părăsit rulota și a văzut un grup de bărbați „trăgând și împingându-se unul pe celălalt”.  El spune că l-a văzut pe Palazu mergând repede spre grup. „Palazu avea pumnul încleștat, brațul ridicat și în pumn avea ceva pe care încerca să-l ascundă. Am putut vedea în mâna dreaptă ceva care părea să fie mânerul unui cuțit, dar nu puteam vedea lama", a declaat, în instanță, martorul Marian Dima.  „Era un mâner subțire și cred că era un fel de cuțit mic de bucătărie, genul de cuțit cu care ai tăia legumele", a afirmat Dima.

Citește și: Marea Britanie. ROMÂN, UCIS cu BESTIALITATE. Apel DISPERAT al familiei: „Îl vreau pe tati acasă”

Potrivit martorului, ultimele cuvinte ale lui Constantinescu după ce a fost înjunghiat în inimă au fost: „Știu că cel chel m-a înjunghiat. Știu că mor. Singurul meu regret este că îmi las copilul orfan”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel