Coronavirus statistică Marea Britanie: 181 de decese într-o singură zi

Narcis Popa |
Data publicării:

Un număr de 759 de persoane au murit până în prezent, în Marea Britanie, din cauza coronavirusului, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 181 de decese, potrivit Daily Mail.

Un număr de 759 de persoane au murit până în prezent, în Marea Britanie, din cauza coronavirusului, unde în total au fost diagnosticate peste 14.500 de persoane, potrivit Daily Mail. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 181 de decese.

Aproape 15.000 de britanici au fost confirmați cu noul virus, numărul cazurilor noi fiind aproape de aproape 3.000 în ultimele 24 de ore.

Și premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat vineri, pe contul său de Twitter, că are Covid-19. Alături de un mesaj, el a postat și un film, în care spune că este auto-izolat.

„Mi-au apărut simptome uşoare de coronavirus, adică temperatură şi o tuse persistentă. La sfatul ofiţerului medical şef, am făcut testul, care a ieşit pozitiv", a spus Johnson.

Joi seara, Boris Johnson a fost printre zecile de mii de britaniii care au aplaudat, au claxonat şi au lansat artificii în semn de mulţumire pentru personalul medical.

În Regatul Unit, peste 670.000 de oameni s-au înscris voluntari pentru a sprijini sistemul public de sănătate din Marea Britanie, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel