Marea Britanie. Încă un român înjunghiat în Londra. Imagini VIDEO cu atacul: "Să nu faceţi ce am făcut eu! E în libertate!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
captura video
captura video

La doar o zi după tragica crimă care i-a curmat viaţa lui Gabriel Bringye, un alt român stabilit în Londra a fost atacat cu un cuţit în maşina sa.

Românul a publicat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din vecinătate.

În imagini se vede cum un bărbat la bustul gol se apropie de maşina sa şi îl convinge să dea geamul jos, apoi îl atacă violent cu un cuţit când vede că vrea să se retragă.

Şoferul român a scăpat ca prin urechile acului.

"În special pentru toți șoferi sa nu faceți ceea ce am făcut eu sa lăsați general jos de la mașină la un necunoscut mai ales zis un drogat care mi-a cerut bani dar i-am zis că nu am, după care ma atacat cu un cuțit lovinduma și provocându-mi o rana adâncă în umăr.

Va rog dacă îl vede cineva sa anunțe politia acest individ este în libertate a apucat să fuga, și se află în LUTON", a scris acesta, pe pagina de Facebook.

Întâmplarea a vut loc pe 18 februarie, la numai o zi după ce Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, a fost ucis cu sânge rece în propria maşină, în timpul serviciului.

Citeşte şi: Londra. Adolescent de 15 ani, reţinut în cazul lui Gabriel, şoferul român de taxi ucis. De la un furt de telefon, la mobilul crimei

Vineri seară a fost arestat un adolescent de 15 ani, anchetat iniţial pentru o tâlhărie, însă poliţiştii au descoperit că de pe telefonul furat de minor a fost apelat un taxi, cel condus de Gabriel Bringye în seara de miercuri spre joi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel