UK. Băiețel român de 2 ani, ucis lângă locul de joacă: Flori și ursuleți de pluș pentru Alex, la locul tragediei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Marea Britanie. Băiețel român de 2 ani, ucis lângă locul de joacă Flori și ursuleți de pluș pentru Alex, la locul tragediei
Marea Britanie. Băiețel român de 2 ani, ucis lângă locul de joacă Flori și ursuleți de pluș pentru Alex, la locul tragediei

Alex R, un băiețel român de doar doi ani, a fost ucis lângă locul de joacă din Charnwood Place, Scoția, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Potrivit autorităților, Alex a fost lovit de o mașină condusă de un vecin, când a părăsit locul de joacă din Charnwood Place din Dumfries în jurul orei 18.50 vineri seara. Terenul de joacă îngrădit se află într-un sens giratoriu în mijlocul unei străzi, chiar în fața casei lui Alex.

Copilul a fost dus de urgență la infirmeria regală Dumfries și Galloway după coliziune, dar a murit la scurt timp.

Duminică, la domiciliul lor din Dumfries, familia lui Alex a fost mângâiată de membrii comunității românești locale de care aparțin: „Toți suntem cu inima frântă”.

Românii au adus flori și ursuleți de pluș pe care i-au pus la scena tragediei. Alex locuia aproape de parc împreună cu fratele său mai mare și cu părinții George și Cristina, care sunt originari din București, dar care s-au mutat în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în decembrie 2015.

 

Cuplul conduce o afacere tradițională cu produse alimentare și deserturi europene

 

În urma tragediei, ei au postat un mesaj pe site-ul lor web prin care se spunea: „Din cauza unui incident tragic de familie, pregătirea mâncărurilor noastre va fi suspendată. Ne cerem scuze pentru toți clienții noștri”.

Managerul unui garaj de anvelope de pe stradă a declarat că lucrătorii sunt „toți șocați” după ce au aflat vestea morții lui Alex.

Sute de omagii au fost, de asemenea, postate pe rețelele de socializare.

„Nu pot începe să-mi imaginez prin ce durere trece toată lumea. Atât de devastator. Gândurile sunt cu toți cei afectați de această tragedie”.

„Acest lucru este absolut sfâșietor. Gândurile mele sunt cu familia în acest moment foarte trist”.

„Sfâșietor! Dormi lin, micuțule”.

„Cristina acum am aflat tragedia voastra si nu mi vine sa cred, nu pot sa imaginez ce e in sufletul vostru.. Doamne.. Nu mi vine sa cred, nu mi gasesc cuvinte.. Nu mi stapanesc lacrimile si durerea.. Te rog fii tareeeee.. Condoloante din partea noastra”

„Nu creeed! Doaaamme.... Cumplit... condoleante, imi pare tare rau, cuvintele sunt de prisos.... Cumplit... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”

 

Poliția cere ajutorul cetățenilor

 

Sergentul Bob McNay, de la unitatea de poliție rutieră a spus: „Părinții tulburați ai lui Alex, Cristina și George și fratele său mai mare sunt devastați în urma pierderii lor tragice și au cerut să fie lăsați să plângă în pace”. El a adăugat: „Încă o dată, aș dori să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei lui Alex și gândurile noastre rămân la ei și la toți cei afectați direct de acest eveniment tragic. Ancheta cu privire la acest accident rămâne în curs de desfășurare și cerem oricui a fost în zonă și a fost martor la evenimente să se prezinte la Poliție”.

Oricine a asistat la accident sau care ar putea avea camere video cu vedere la zona Charnwood Place este rugat să ia legătura cu poliția la 101.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel