Marcel Vela l-a făcut praf pe Coarnă la protestul de azi: "Un pensionar care are salariu mai mare ca mine"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Interne Marcel Vela a coborât în mijlocul polițiștilor care protestau în fața MAI. Cu această ocazie, Vela a lansat un atac dur la adresa lui Dumitru Coarnă, președintele SNPPC.

Mai mulți sindicaliști s-au adunat în fața Ministerului de Interne, fix în ziua în care Marcel Vela a prezentat bilanțul activității instituției pe care o conduce.

Vela a coborât în mijlocul protestatarilor pentru a sta de vorbă cu ei. După un dialog aprins cu cei prezenți în stradă, ministrul i-a invitat la discuții joi, la ora 15.30.

Cu această ocazie, Marcel Vela a vorbit și despre Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual.

"Astăzi, acum, aici, polițiști care trebuie să aplice legea și care vă dau dumneavoastră amenzi atunci când faceți un protest care nu are autorizație, tocmai ei au făcut un protest neautorizat.

Acest sindicat condus de un pensionar, el nu e angajatul MAI, convinge anumiți lideri de sindicat din țară care au venit azi aici pentru un lucru care deja era stabilit. Ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul și care are un salariu mai mare decât ministrul are preocupări electorale. Veți vedea peste două luni că viața îmi va da dreptate și că va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul României", a spus ministrul de Interne.

"Este o diversiune. Din păcate au căzut în această capcană membrii de sindicat onești care au venit aici să strice un moment dedicat chiar activității lor. Eu am dorit să prezentăm tehnica ministerului, să creștem imaginea ministerului în rândul populației. În acest minister e o încrengătură între sindicate prin care ei cer doar salarii mărite, pensii enorme, ieșire la pensie mult mai devreme. Îndemnul acestui pensionar pentru polițiști este să-și depună dosarele de pensie cât mai repede", a mai spus Vela.   

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel