Marcel Ciolacu: "Vedeți, domnule Orban?! De asta ați fost demis de Parlament"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Liderul PSD Marcel Ciolacu susține, sâmbătă, că Ludovic Orban nu înțelege nevoile reale ale bucureștenilor și îl provoacă să candideze la Primăria Capitalei decât să o saboteze pe Gabriela Firea.

„Vedeți, domnule Orban?! De asta ați fost demis de Parlament cu 261 de voturi, mai mult decât cele cu care ați fost învestit! Pentru că nu înțelegeți! Nu înțelegeți nimic din ce are legătură cu oamenii și cu nevoile lor reale! Le-ați spus și celor din Sectorul 1, care v-au ales deputat în mai multe rânduri, că nu vedeți necesitatea construirii unui spital în Sectorul 1? Că nu au nevoie de spital public pentru că îi veți trimite dvs să plătească mai mult la unul privat? Sau, când le-ați cerut votul, le spuneați altceva?”, a scris peFacebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD îl provoacă pe Orban să candideze la Primăria Municipiului București, în loc să o saboteze pe Firea, actualul edil.

„De ce nu candidați la Primăria Capitalei? Decât să o sabotați pe Gabi Firea cu tot felul de tertipuri mizere?! Vă e frică să nu luați din nou 11,43%??!”, mai scrie acesta.

Gabriela Firea a spus, în cursul zilei de sâmbătă, că avaria termică produsă sâmbătă în Capitală este un sabotaj provocat în urma unui ordin politic, scopul fiind ca primarul general să fie acuzat că lasă bucureștenii fără căldură.

Edilul cere ca Elcen să afle responsabilul.

Ludovic Orban a candidat în 2016 la Primăria Capitalei, însă s-a retras după ce a fost trimis în judecată de către procurorii DNA fiind suspectat ca a cerut bani unui om de afaceri pentru campania electorală. Pe 5 martie 2018, ÎCCJ l-a achitat definitiv pe Orban în acest dosar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel