Marcel Ciolacu, val de critici: „Pură ticăloșie!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat într-o postare pe Facebook, că Executivul Orban insistă cu declanșarea alegerilor anticipate, pentru a bloca majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

De altfel, Marcel Ciolacu a adăugat că liberalii au contestat pe ascuns proiectul PSD, privind majorarea cu 20% a salariilor pentru mai multe categorii profesionale, deoarece aceștia nu erau de acord cu creșterea salarială.

„S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac!

PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat - tot de ei! - cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile.

Pe 1 ianuarie, câteva mii de români așteptau să li se facă dreptate și să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toți liberalii, inclusiv șapte actuali miniștri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Biblioteca Națională a României, Biblioteca Academiei Române etc).

De Revelion, PNL și-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni și a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloșie!

De aici și insistența cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!", a scris președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel