Marcel Ciolacu, uns șef al PSD. Ode și comparații hilare: „Doar Ștefan Bănică Junior mai făcea așa“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Ciolacu a fost ales, astăzi, președinte al Oranizației Județene PSD Buzău. Prilej cu care membrii partidului s-au întrecut în laude, elogii și comparații care de care mai hilare.

Purtătorul de cuvânt al PSD Buzău, de pildă, senatorul Lucian Romașcanu a comparat „popularitatea” de care se bucură azi, la Buzău, Marcel Ciolacu, spunând că „doar Ștefan Bănică Junior mai umplea așa sala”.

Europarlamentarul Claudiu Manda a declarat și el în fața membrilor PSD Buzău că Marcel Ciolacu poate să conducă partidul la victorie și că este „vulpoiul de care PSD are nevoie”. 

În timp ce secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, l-a lăudat pe Ciolacu pentru că „a pus partidul pe șine”. „Am găsit o organizație din punct de vedere organizatoric, financiar și alte puncte de vedere făcută praf, la pământ. Partidul nostru era ca un tren așa pe o linie moartă, într-o gară abandonată. Marcel a reușit să pună partidul pe șine. Sigur nu se mișcă foarte repede, se mișcă încet, dar cred că avem capacitatea să prindem și viteză”, a declarat Paul Stănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel