Marcel Ciolacu sare în apărarea Olguței Vasilescu după ce i s-ar fi pus eticheta de „PRM-ista lui Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a apărat-o în această seară la Digi24 pe Lia Olguța Vasilescu, candidata partidului la Primăriei Craiovei, după ce a fost întrebat de ce aceasta ar avea eticheta de „PRM-ista lui Dragnea”.

„Lia Olguța Vasilescu este colega mea de partid, cu performanțe politice alături de Claudiu Manda, vorbim de meritocrație... e candidată la municipiul Craiova. Cu un mandat la Ministerul Muncii, eu îl consider foarte bun. Nu am auzit pe cineva atacând-o de ce a făcut la minister, am auzit că este atacată că este PRM-istă. Va fi o primăriță de excepție. Și pe doamna Gabriela Firea, urmează să am mâine o discuție mai aplicată", a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

„În fiecare partid (e o nuanță PRM-istă, n.red.). Este și normal să existe, nu înțeleg uimirea, e normal să existe în fiecare partid o astfel de aripă. Important este cât este de dominantă, ea se adaptează cerințelor populației. Să vorbim concret, există un dublu standard între produsele din Europa și produsele din România", a adăugat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel