Marcel Ciolacu, despre Viorica Dăncilă: „Când pierzi trebuie să pleci, mai ales când ai dorit o funcţie atât de mare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, în cadrul Conferinţei Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi, referindu-se la Viorica Dăncilă, că potrivit principiilor democrației, atunci „când pierzi trebuie să pleci (...) mai ales când ai dorit o funcţie atât de mare”.

„Am încercat să avem discuţii cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă şi să îi explicăm principiile democraţiei, cu adevărat, când pierzi trebuie să pleci sau să faci un pas, mai ales când ai dorit o funcţie atât de mare, şi uitaţi-vă la orice democraţie consolidată din lume.

Trebuie să fim un partid modern, trebuie să fim un partid care funcţionează după reguli europene, nu mai putem fi un partid izolat şi să încercăm întotdeauna, în funcţie de interesul lui Ciolacu, al lui Stănescu, să inventăm reguli în statut de a rămâne tot noi.

Nu mai funcţionează aşa. Suntem în 2020. Cine mai gândeşte că mai poate să facă şmecherii să îşi aranjeze lucrurile să rămână tot el e fals. S-a terminat acea perioadă. În 2020, lumea, societatea, nu mai doreşte aşa ceva", a declarat Marcel Ciolacu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel