Marcel Ciolacu, după consultările cu Klaus Iohannis: "Nici în visele cele mai rele..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Marcel Ciolacu a declarat că nu a venit cu o propunere de premier din partea PSD la consultările cu preşedintele României, după ce a spus că şeful statului s-a "antepronunţat", refuzând vehement ideea unui premier PSD sau un guvern de uniune naţională.

"Nu aveam de gând nici acum, nici prima dată, să venim cu o propunere de prim-ministru din partea PSD. Decizia preşedintelui a fost de a prelungi această criză. Vom vedea decizia şi de această dată. (...) Data trecută am venit cu o soluţie concretă de a opri criza politică. Azi ne-am exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialişti sau un guvern de uniune naţională. (...) Nu vom vota niciun fel de guvern minoritar al PNL.", a declarat marcel Ciolacu, după consultările de la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă ar fi de acord cu Florin Cîţu ca propunere de premier, Marcel Ciolacu a răspuns:

"Nici în visele cele mai rele nu l-aş vota premier pe domnul Cîţu".

Preşedintele Klaus Iohannis a început, miercuri, la Palatul Cotroceni, consultările cu delegaţia PSD în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, după ce a acceptat depunerea mandatului de premier desemnat de către liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Delegaţia PSD a fost formată din: preşedintele interimar, Marcel Ciolacu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, deputatul Mihai Weber şi europarlamentarul Claudiu Manda.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel