Mara Mareş (PNL): Comisia pentru Afaceri Europene va mai spăla din rușinea adusă de Guvernul Dăncilă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Deputatul liberal Mara Mareş a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că speră că, prin intermediul Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului, din care va face parte de la 1 ianuarie, "se va mai spăla cumva ruşinea în care ne-a adus Guvernul Dăncilă''.

''Această decizie nu a fost una uşoară, de a mă muta de la Comisia de Egalitate de Şanse la Comisia pentru Afaceri Europene, însă eu sunt mulţumită de alegerea pe care am făcut-o, şi în lumina faptului că am fost aleasă vicepreşedinte al tineretului popular european cu o lună şi ceva în urmă, dar şi pentru că de la 1 ianuarie 2019, vom prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Acest lucru este o şansă foarte mare pentru România, însă de loc folosită şi de loc exploatată de cei care se află azi la guvernare. Sper, poate că prin intermediul Comisiei pentru Afaceri Europene vom reuşi totuşi să mai spălăm cumva ruşinea în care ne-a adus Guvernul Dăncilă'', a declarat Mara Mareş.

Referindu-se la activitatea pe care a desfăşurat-o în Comisia pentru Egalitate de Şanse, Mareş a afirmat că a avut, din fericire, ocazia să adopte, împreună cu ceilalţi membri ai comisiei, câteva iniţiative legislative foarte bune pentru comunitate, cum ar fi înlăturarea cadrului legislativ defectuos şi înlocuirea cu unul mai simplu şi mai benefic pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, a avizat şi a prezentat proiecte de legi care vizează violenţa domestică, întărirea pedepselor celor care fac acte de violenţă domestică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel