Manifestanţi legitimaţi de jandarmi. Aveau un banner care amintea de mitingul din 10 august

Andreea Cosma |
Data publicării:
Manifestatie banner jandarmeri - Cluj - Daniel Giurca
Manifestatie banner jandarmeri - Cluj - Daniel Giurca

Doi protestatari au fost legitimaţi de jandarmi, în Cluj, după ce au venit la manifestările organizate la Cluj de Ziua Jandarmeriei cu un banner.

Bannerul avea mesajul "În An Centenar, Jandarmeria Română a reprimat brutal protestul paşnic a 100.000 de cetăţeni. Să vă fie ruşine!".

Manifestanţii Daniel Giurcă şi Cornel Vâlcu au vrut să desfăşoare bannerul şi au fost opriţi de mai mulţi jandarmi, care l-au luat şi i-au legitimat pe cei doi.

Cei în cauză susţin că e vorba de un abuz. Pe de altă parte, jandarmii au explicat că s-a procedat în conformitate cu Legea nr. 60 a adunărilor publice.

Ulterior, jandarmii au returnat bannerul proprietarilor. 

Clotilde Armand, consilier USR, a reacţionat pe pagina sa de socializare, postând şi o imagine cu Daniel Giurcă în care se vede cum jandarmii îi iau bannerul.

"Colegul meu Daniel Giurcă a vrut să reamintească jandarmilor că: "În An Centenar, Jandarmeria Română a reprimat brutal protestul paşnic a 100.000 de cetăţeni. Să vă fie ruşine!". Așa a scris pe un banner. Și ce credeți că s-a întâmplat? Mai mulţi jandarmi i-au luat bannerul din mână şi l-au legitimat spunând că a încălcat legea. Așadar, dacă spui adevărul despre Jandarmeria lui Carmen Dan ești legitimat și amendat. Rușine!", a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel