Mănescu, despre funcția ocupată de Geoană: "Cred că intrăm în normalitate"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ministrul de Externe Ramona Mănescu a afirmat că prin numirea lui Mircea Geonă în funcţia de adjunct al secretatului general al NATO România intră în normalitate, precizând că nominalizarea este o recunoaştere a performanţelor ţării noastre.

 

„E poziţia cea mai înaltă a unui român la NATO şi cred că intrăm într-o normalitate care trebuie să ne bucure şi pe care trebuie s-o păstrăm şi s-o cultivăm. A fost o recunoaştere a României din partea NATO că România a performat, e o recunoaştere pe catre trebuie s-o valorificăm la maxim, pentru că atât domnul Geoană, cât şi eu, cât şi dl preşedinte trebuie să mergem în aceeaşi direcţie spre imafginea României care a prins contur, România partener loial şi responsabil. E un context foarte bun pentru noi. Aceasta e calea pe care trebuie s-o urmăm. Aici şi domnul preşdinte a susţinut şi a fost alături de acest proiect, numirea dl Geoană. Cred că toată lumea înţelege avantajul pe care o are astfel de poziţie şi recunoaşterea meritelor României în plan extern", a declarat Ramona Mănescu, joi seară, la Antena 3.

Pe 17 iulie, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice.

Mircea Geoană o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din Statele Unite, al cărei mandat începuse în octombrie 2016, conform Medifax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel