Mama Luizei Melencu, AFIRMAȚII BOMBĂ: ULTIMELE imagini sunt FILMATE dintr-o casă

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mama Luizei Melencu a lansat o ipoteză explozivă astăzi, la Antena 3.

Conform mamei Luizei, ultimele imagini cu fata, în care tânara apare în stația din care a luat mașina fatidică, nu sunt de pe camere de filmat, ci sunt filmate cu un telefon mobil.

De altfel, ipoteza mamei Luizei ar putea fi una adevărată în condițiile în care imaginile urmează traseul fetei, nefiind unele filmate dintr-un unghi fix.

Monica Melencu a tras astăzi, la „News Magazine”, de la Antena 3, un nou semnal de alarmă și a făcut un nou apel disperat la autorități. Mama Luizei este convinsă ca fata ei a fost urmărită, vânată și răpită.

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi.

Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a oprit nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea. Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație”, a spus mama Luizei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel