Lună plină în Rac, 7 ianuarie 2023. Ritualuri de Luna Lupului pentru a te umple de bani: Cum să atragi norocul și prosperitatea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Prima lună plină din 2023 va avea loc în noaptea de 6 spre 7 ianuarie. Va avea loc pe axa Rac-Capricorn, iar astrologii avertizează că această lună plină ar putea fi una tensionată pentru unele dintre zodii. Denumirea populară pentru această lună plină este Luna Lupului.

Luna plină va fi la punctul maxim pe cer la ora 01:07, ora României, pe 7 ianuarie. Energia lunii pline poate fi însă resimțită înainte și după luna plină, încă din seara zilei de 5 ianuarie și până în seara zilei de 9 ianuarie.

Lună Plină în Rac, 7 ianuarie 2023

 

Luna plină în Rac va scoate la iveală nevoia de îngrijire și atenție a oamenilor. Iar Capricornul îi va impulsiona pe oameni să-și pună ordine în gânduri și în afaceri. Sunt posibile certuri și conflicte, pot exista probleme de comunicare și de înțelegere - fraze simple pot căpăta o percepție deformată. Există riscul agravării depresiei, anxietății și apatiei. Conflictele și disputele legate de putere, conducere și întâietate - în toate sferele vieții - pot, de asemenea, să se intensifice în timpul acestei luni pline.

Primei luni pline din an i se mai spune și luna lupului? Această lună plină din ianuarie își are originile la indienii nativi americani, deoarece urletul lupilor era foarte puternic în acea perioadă. Pentru că le era foame, urlau și chemau haita. Nu uitați că lupii sunt animale de haită, animale de familie, și sunt strămoșii câinilor noștri domestici. Este recomandat să vă apropiați mai mult de familie în această perioadă benefică. 

2. -imagine fara descriere- (2023--anul-iepurelui-de-apa--avertismentul-astrologilor-pentru-doua-dintre-zodii-paziti-va-banii.jpg)

Ritualuri de Luna Lupului pentru a te umple de bani: Cum să atragi norocul și prosperitatea

 

Deoarece luna plină are o putere magică, ritualurile de pe ea au o semnificație specială. Iată un ritual pe care îl puteți face pe luna plină,care să vă aducă bani și prosperitate.

Există o modalitate simplă de a vă încărca portofelul pentru bani pe lună plină. Luați un portofel și umpleți-l până la refuz cu monede și bancnote, până devine neîncăpător. Puneți portofelul pe pervazul ferestrei la lumina lunii și lăsați-l până dimineața. În primele douăzeci și patru de ore, nu cheltuiți niciun ban din portofel.

Conform prezicerilor, în ajunul unei luni pline nu trebuie să scoți nimic din casă - poți pierde norocul și succesul. De asemenea, se crede că într-o astfel de noapte nu trebuie să dormiți sub clar de lună - somnul va fi agitat și puteți avea coșmaruri.

3. -imagine fara descriere- (luna-plina-in-rac--7-ianuarie-2023--ritualuri-de-luna-lupului-pentru-a-te-umple-de-bani-second.png)

Ce aduce Luna Plină a Lupului fiecărei zodii

 

Reprezentanții Racului și ai Capricornului sunt cei mai sensibili la Luna plină în Rac. Toate evenimentele se învârt în jurul reprezentanților acestor semne zodiacale și ei sunt cei care dau tonul la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Este o perioadă de mari speranțe, de energie, de recuperare și de regăsire/întărire a nucleului interior. Permiteți-vă puțină lene și odihnă, nu vă împovărați cu exerciții fizice - va fi timp pentru asta în următoarea lună lunară. O Lună plină în Rac îți aduce noroc în viața personală și bună dispoziție, îți sporește atractivitatea în ochii sexului opus, îi încurajează pe cei îndrăgostiți și te poate chiar stimula într-o aventură amoroasă.

Pentru Taur, Fecioară, Scorpion și Pești este o perioadă de reînnoire spirituală, creativitate, idei și planuri noi. Apare o oarecare oboseală, iar singurătatea înlocuiește activitatea exterioară. Dar în a treia decadă a lunii ianuarie vei fi din nou pe drumul cel bun, capabil să realizezi și să câștigi, dacă te odihnești bine la mijlocul lunii. Este un moment bun să te bucuri de existența serviciilor de livrare care te vor ajuta cu plăcere să intri mai ușor în perioada deja agitată a lunii pline în Rac.

Berbecul și Balanța au o perioadă dificilă în timpul lunii pline din 7 ianuarie, tensiunea cu luna se adaugă la impulsivitate și tulbură puțin psihicul, așa că nu fiți certăreți. Schimbările de dispoziție, dorința de a se îmbrăca frumos și de a fi în centrul atenției pot fi copleșitoare. Această Lună plină te va face puțin distrat și uneori uituc. Încercați să nu pierdeți lucrul mic, dar necesar.

Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător, nu vă grăbiți să încheiați sărbătorile, surprizele plăcute nu s-au terminat încă! Este o ocazie excelentă de a ieși din rutină, de a-ți schimba coafura, de a-ți rearanja pur și simplu mobila sau de a-ți schimba perdelele. Perioada de lună plină este un moment excelent pentru flirturi ușoare, glume și întâlniri romantice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel