Lună plină în Leu, 5 februarie 2023; previziuni pentru toate zodiile: Banii și cariera Scorpionilor, direct afectate. Fecioarele află un secret

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Lună plină în Leu, 5 februarie 2023; previziuni pentru toate zodiile: Banii și cariera Scorpionilor, direct afectate. Fecioarele află un secret
Lună plină în Leu, 5 februarie 2023; previziuni pentru toate zodiile: Banii și cariera Scorpionilor, direct afectate. Fecioarele află un secret

Cea mai periculoasă perioadă a lunii lunare este luna plină. Pe 5 februarie 2023, Luna plină din semnul Leului va fi cât se poate de negativă, dar cuadratura dintre Venus și Marte va încerca să minimalizeze energia lunii pline

Într-o zi în care pe cer se află luna plină, poți să îți pui în siguranță grijile "pe pauză" și să te implici în a-i ajuta pe alții, scrie DailyHoro. Faptele bune cu intenții sincere vor fi bune pentru noroc.

Ziua este potrivită și pentru muncă, treburi casnice și relaxare. Iar activitatea fizică vă va ajuta să vă păstrați calmul și să vă puneți energia în direcția corectă.

Luna în semnul regal al Leului și în a 12-a casă a misterului este regina intrigii, a flirtului, a luxului și a plăcerii. Simultan, Luna este în sextil cu Marte în Gemeni, în cuadratură cu Uranus și include o axă fixă a semnelor zodiacale, astfel că semnificația primară a acestui eveniment astrologic este permanența printr-un proces complex de reînnoire.

Lună plină, 5 februarie 2023



În ziua de Lună Plină, Venus se află în tensiune cu Marte - energia conflictului, ceea ce înseamnă că certurile și neînțelegerile vor fi foarte greu de rezolvat. Aceste interacțiuni planetare te încurajează să cheltuiești bani pe lucruri luxoase și scumpe, care mai târziu vor aduna doar praf pe rafturile sau în garderoba ta. În plus, însuși principiul lunii pline este întotdeauna o opoziție, o confruntare a părții conștiente (Soare) și a celei subconștiente (Lună), pentru majoritatea oamenilor o zi dificilă din punct de vedere energetic, precum și ziua dinaintea și după o lună plină.

 

Horoscop special februarie 2023. Schimbări mari pentru zodii: Aceste semne rămân fără bani, pierd locul de muncă sau toate economiile

 

Luna Plină în Leu ne întoarce sufletul pe dos și ne dorim sărbătoare, romantism și aventură. Dar calitățile fixe ale Leului rețin impulsurile interioare, iar mulți oameni sunt în prezent în conflict cu ei înșiși, deoarece din motive externe nu există posibilitatea de a se exprima în mod natural, de a crea și de a iubi fără a fi atenți la circumstanțele predominante.

Stăpânul Lunii pline în Leu este Soarele în Vărsător, unde are un statut slab. Nu există suficientă energie vitală pentru a reflecta calitățile Leului și, în consecință, Luna plină în acest semn zodiacal. Cu toate acestea, este imposibil să reții emoțiile, ele izbucnesc și sunt vizibile pentru toți, situațiile stresante apar mai des din cauza propriei miopii, a conflictelor cu ceilalți.

 

Numerologie 2023: Descifrează-ți numărul personal al anului și vei ști cum îți va fi afectat destinul

 

Lună plină în Leu, 5 februarie 2023: previziuni pentru toate zodiile



Luna plină în Leu are o influență puternică asupra reprezentanților semnelor zodiacale fixe: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Prin urmare, persoanele cu Soarele sau Luna în aceste semne vor avea o perioadă deosebit de dificilă între Luna plină din 5 februarie și Luna nouă din 20 februarie.

Este recomandabil să se limiteze presiunea afacerilor și dorința de a-și asuma riscuri, deoarece este puțin probabil ca aceste impulsuri să aducă profit și beneficii în această perioadă. Entuziasmul este în creștere, așa că există o mare probabilitate să risipești toate resursele financiare și energetice încercând să te conformezi imaginii unei persoane de succes. Cu toate acestea, dacă veți întoarce energia solară a Lunii pline din 5 februarie în interiorul vostru și veți fi sinceri cu voi înșivă, veți reuși să scăpați de blocajele interne care împiedică o viață fericită.

Luna Plină pentru Berbec ♈️

 

Pentru tine, Luna Plină se va dovedi a fi o perioadă creativă și romantică. Veți fi plin de inspirație, veți face cunoștințe utile și veți pune în aplicare proiecte.

Horoscopul pentru Berbec te sfătuiește să iei aminte la toate lucrurile pe care le-ai ignorat până acum. Unele pasiuni, hobby-uri sau alte activități.

Priviți totul dintr-o altă perspectivă, poate veți vedea beneficiile proiectelor și vă veți bucura de muncă.

Familiștii trebuie să petreacă mai mult timp cu copiii lor, să iasă în oraș și să se distreze. Dă tot ce ai mai bun din tine și nu cruța timpul sau energia pentru lucrurile pe care îți place să le faci.

În următoarele două săptămâni (perioada de maximă manifestare a acestei luni lunare), este posibil să experimentați o maturizare mult așteptată a eforturilor voastre. Este un moment excelent pentru a vă dovedi valoarea și pentru a vă asuma riscuri, indiferent cât de inconfortabil ar fi pe moment. 

Lună Plină pentru Leu ♌️

 


Leul va avea Lună Plină în casa I. Ce va afecta? În primul și în primul rând, trebuie să vă regândiți planurile de viață, să stabiliți alte priorități.

Eliberați-vă de personalitățile toxice, de lucrurile inutile și luptați împotriva obiceiurilor proaste. Ar trebui să existe echilibru și armonie în toate, să ne străduim să ne îmbogățim spiritual.

În viața sentimentală s-ar putea să treceți prin schimbări dramatice. Dacă o persoană a fost mult timp îndrăgită de tine, în cele din urmă îți va răspunde reciproc.

În general, ar trebui să fiți foarte atenți în timpul Lunii pline. Nu vă descărcați emoțiile și agresivitatea pe alții, controlați-vă strict comportamentul în societate.

Lăsați timp liber în programul dumneavoastră pentru a vă schimba planurile după bunul plac. Poate fi vorba de un eveniment interesant sau de o invitație care să schimbe jocul. Dacă ceva nu este încă gata, nu vă grăbiți să ajungeți la linia de sosire, ci doar concentrați-vă asupra primului sau următorului pas important.

Luna Plină pentru Săgetător ♐️

 

Aveți o Lună Plină în casa a 9-a. Mulți se vor îndoi de ei înșiși și de deciziile lor. Poate că ar trebui să vă schimbați planurile și să priviți unele lucruri diferit.

Știri de la distanță și documente sunt posibile. Pentru a nu face greșeli, este mai bine să consultați un avocat.

O călătorie pentru recreere și divertisment poate fi anulată. Cineva în Lună Plină se va întoarce acasă dintr-un alt oraș sau țară.

Este posibil ca unele relații de prietenie sau de dragoste să se schimbe. O persoană cu care ați intrat în contact va susține punctul său de vedere asupra vieții.

Aceasta este o perioadă de raționament filozofic și de reevaluare a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Această Lună Plină te poate duce pe tine sau munca ta la nivelul următor. Această ascensiune nu este o întâmplare sau o întâmplare. Ați muncit din greu pentru a o obține. Așa că nu fiți prea surprinși când recompensele pe care le meritați vor începe să curgă.

Lună Plină pentru Taur ♉️

 

Pe măsură ce singura Lună plină din acest an în Leu îți electrizează cea de-a patra casă, a familiei și a prietenilor, natura ta iubitoare de confort se accelerează.

Ar putea exista schimbări care implică proprietăți imobiliare, muncă.

Unele rude se vor muta sau vă veți schimba domeniul de activitate. Acordați mai multă atenție celor dragi și evitați certurile.

Este posibil să vă certați adesea cu rudele dvs. din cauza banilor sau a problemelor domestice.

Sunt posibile renovări, îmbunătățiri ale apartamentului sau o schimbare de reședință. Principalul lucru este ca locuința să fie confortabilă și primitoare.

Încercați să păstrați lucrurile în ordine. Dar nu vă comportați ca un perfecționist obsedat de curățenie.

Un Taur ar putea descoperi un secret păstrat de mult timp sau ar putea afla ceva care îi va schimba relația cu rudele sau cu soțul/soția.

Lună Plină pentru Fecioară ♍️

 

Fecioara va avea Lună Plină în casa a 12-a. S-ar putea să aflați un secret sau să descoperiți un secret care vă deranjează de mult timp.

Chestiunile profesionale, sănătatea fizică și rezolvarea problemelor minore vor fi pe ordinea de zi. Nu lăsați nimic "pentru mai târziu", progresul dumneavoastră și starea de spirit generală depind de acest lucru.

În primul rând, aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi. Este posibil ca o persoană apropiată să aibă nevoie de ajutor.

Pe Lună plină, vei dori să ai parte de intimitate, să reflectezi asupra vieții și să planifici viitorul. Este în regulă să privești în interiorul tău, să te deschizi către lume, să împărtășești emoții vii și să cântărești argumentele pro și contra.

Acum este important să îi ierți pe cei care te-au rănit. Despărțirile sunt rareori ușoare, mai ales atunci când este vorba de atașamente sentimentale. Dar odată ce faci un pas înapoi și ierți, se va deschide o nouă ușă care respiră speranță.

Lună Plină pentru Capricorn ♑️

 

Capricornul va avea Lună Plină în casa a 8-a. Aspectele personale și confortul celor dragi trebuie să fie pe primul loc. Trebuie să te străduiești cu toată puterea și sufletul pentru bunăstarea vieții.

Observând un echilibru, se pot obține o mulțime de emoții pozitive. Ascultați dorințele celor din jur. Situația financiară va necesita o atenție deosebită.

Plătiți-vă datoriile, achitați-vă facturile și evitați creditele. Unii vor primi un bonus sau o compensație, iar alții vor găsi o altă sursă de venit.

Viața personală trece, de asemenea, printr-o schimbare. Un Capricorn în dragoste va putea să-și consolideze relația cu partenerul. Ei bine, unii sunt destinați să afle ceva neplăcut despre partenerul lor.

Cum a opta casă guvernează resursele comune, s-ar putea să vă simțiți pregătit să puneți în comun resursele cu partenerul sau să vă angajați în investiții.

Luna Plină pentru Gemeni ♊️

 

Gemenii vor avea Lună Plină în casa a 3-a. Este posibil să primiți vești neplăcute despre rudele îndepărtate.

Sau relația dintre voi va deveni mai caldă și se va schimba în mod semnificativ, după mulți ani.

Dacă situația duce la necesitatea de a împacheta în grabă pentru o călătorie, este mai bine să vă reconsiderați planurile. Orice călătorie nu va fi sigură. În acest moment, puteți decide să vă întoarceți acasă sau în alt loc pe care l-ați părăsit mai devreme. 

Fiți atenți la documente și tranzacții. Cea mai mică greșeală s-ar putea transforma într-o problemă care nu va fi ușor de rezolvat.

Verificați totul de două ori sau, mai bine, adresați-vă unui avocat.

Dacă sunteți încă în căutarea partenerului perfect, căutați unul ale cărui talente și abilități să se potrivească cu ale dumneavoastră, în loc să le copiați. Această Lună plină ar putea ajuta să vă asigurați că veți întâlni unul.

Lună Plină pentru Balanță ♎️

 

Luna plină în a unsprezecea ta casă a comunităților și a întreprinderilor comune evidențiază ceva ce merită sărbătorit. Finalizați un proiect de echipă, vă alăturați unui nou grup sau poate lansați ceva nou? 

Indiferent de ceea ce se apropie de finalizare, ia-ți un moment pentru a te opri și a sărbători progresul tău, ridicând un pahar de șampanie, la propriu sau la figurat, și oferind un toast!

Dacă te comporți corect și îți consumi energia cu înțelepciune, poți avea beneficii în toate domeniile vieții.

Concentrați-vă pe comunicarea cu cei dragi și cu persoanele noi. Conflictul poate izbucni din nimic, dar va fi greu de rezolvat. Este posibil ca Balanța să se regăsească într-o companie în care este un nou venit.

Dar interesele tale cu acești oameni vor fi complet convergente. Fiți generoși cu vechii prieteni, mai ales dacă au nevoie de sprijinul dumneavoastră financiar.

Această perioadă este, de asemenea, ideală pentru actualizări tehnologice. Dacă trebuie să cumpărați gadgeturi sau orice alt dispozitiv, acesta este un moment bun pentru a începe să alegeți și să analizați achizițiile.

Lună Plină pentru Vărsător ♒️

 

Parteneriatele sunt din nou în centrul atenției duminica aceasta, deoarece singura Lună plină în Leu din acest an îți energizează zona relațională. Poate da un impuls serios relațiilor importante. 

Fie că este vorba de dragoste, afaceri sau colaborare creativă, lucrurile vor deveni mult mai interesante. Unii Vărsători ar putea începe să evalueze dacă inima ta este în asta și dacă ești gata să te implici total sau dacă este timpul să începi să dezvolți o strategie de ieșire.

Este posibil ca mulți să fie nevoiți să treacă printr-un fel de criză cu un partener semnificativ sau de afaceri.

Poate că puteți să apăsați pauză și să vă distanțați puțin pentru a vă da seama cum să mergeți mai departe. Nu lăsați pe nimeni să vă preseze să luați o decizie. Este decizia dumneavoastră și numai a dumneavoastră.

Iar dacă inima ta spune da - ei bine, puneți-vă centurile de siguranță, pentru că evenimentele sunt pe cale să galopeze!

În viață pot apărea situații dificile, învățați să vă gestionați emoțiile și să priviți aceste momente cu obiectivitate.

Cei singuri pot avea ocazia să se cunoască.

Lună Plină pentru Rac ♋️

 

Racul are Luna Plină în casa a 2-a. Aceasta este o perioadă dificilă. Angajați-vă în reorganizarea priorităților, consolidându-vă situația financiară.

Există posibilitatea unui câștig financiar după finalizarea unui proiect major.

În acest moment, trebuie să scăpați de toate datoriile și împrumuturile existente.

În caz contrar, poate apărea un conflict care poate fi rezolvat doar prin intermediul unui avocat sau al unui inspector.

Controlați-vă cu strictețe finanțele, cheltuielile și bugetul general.

Dacă abia aștepți să faci o altă mișcare în carieră sau pur și simplu să-ți mărești veniturile, ia inițiativa acum sau în următoarele două săptămâni (perioada de vârf a acestei luni). Actualizați-vă CV-ul și trimiteți-l. 

Anunțați persoanele influente din cercul dumneavoastră despre intențiile dumneavoastră - discret, bineînțeles! Luați legătura cu foști colegi care vă pot ajuta să deschideți ușile care vă interesează.

Lună Plină pentru Scorpion ♏️

 

Scorpionul are Luna Plină în casa a X-a. Așteptați-vă la vești care vor afecta afacerile de la serviciu, situația financiară și cariera în general.

Horoscopul vă recomandă să fiți mai atent la evenimentele care vor avea loc. Astăzi par lipsite de importanță, mai târziu îți vei da seama la ce au condus.

În general, această perioadă va fi confortabilă și liniștită. Nu se așteaptă probleme majore.

Scorpionii în Lună Plină pot fi chemați de urgență la o afacere sau la birou în weekend.

Șefii vă apreciază ca fiind un angajat profesionist. Și se spune că nu există oameni de neînlocuit.

Se pare că ești exact asta. Sunt posibile o promovare și o creștere a salariului.

Acum este momentul perfect pentru a vă lansa propriul proiect de vis sau pentru a vă prelungi contractul. Folosește acest weekend pentru a te gândi în profunzime la ceea ce ai nevoie pentru a te simți împlinit din punct de vedere profesional și nu ignora reacțiile neașteptate care apar. Ar putea fi aur în ele!

Lună Plină pentru Pești ♓️

 

Peștii au Luna Plină în casa a 6-a. Aceasta este o perioadă de schimbare de care va beneficia întregul organism. De exemplu, vă puteți apuca de sport, puteți scăpa de obiceiurile proaste sau vă puteți schimba locul de muncă.

Faceți din mișcare o parte din viața dumneavoastră, găsind activități care vă plac cu adevărat, făcând plimbări rapide în natură sau făcând fitness sau dans, de exemplu.

Orice decizie luată cu capul și nu cu emoțiile va duce la succes. Trebuie să existe armonie în tot ceea ce faci.

Bineînțeles, nu pierdeți ocazia de a normaliza starea de spirit.

Dar trebuie să vă controlați pentru a nu vă certa cu nimeni și pentru a nu jigni pe nimeni. Puteți planifica o dietă, puteți învăța exerciții pentru a vă îmbunătăți sănătatea.

La locul de muncă și acasă, totul trebuie să fie la locul lui, la fel ca și în viața personală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel