Lună Nouă în Pești, 20 februarie 2023: Procesele vechi se încheie, lăsați trecutul în urmă. E vremea unei iubiri reînnoite!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pe 20 februarie este Lună nouă în al doilea grad al semnului zodiacal Pești. Din această zi începe o nouă lună lunară, care durează până pe 21 martie. Iată ce aduce cest moment astral deosebit.

Zodia Pești este cel de-al 12-lea semn și închide cercul zodiacal, așa că luna nouă în acest semn ne va pune în situația de a finaliza procese vechi. Energia Peștilor favorizează curățarea, eliberarea și transformarea la nivel subtil. Următoarea lună nouă va avea loc imediat după echinocțiul de primăvară și va inaugura un nou an astrologic.

Simbolul semnului (din latinescul pisces) este reprezentat de doi pești care înoată în direcții diferite, dar care sunt conectați unul cu celălalt. Acesta denotă conflictul dintre suflet și conștiința cu care trăiesc reprezentanții semnului. Uneori este desenat sub forma unor paranteze inversate. În mitologia greacă, există o legendă conform căreia zeița iubirii, Afrodita, se plimba odată pe malul unui râu cu fiul ei, Eros. Dar atunci a apărut monstrul Typhon, care scuipă focul. Ei au fost atât de speriați de apariția acestuia încât s-au aruncat în apă și s-au transformat într-o pereche de pești legați. Afrodita s-a transformat într-un pește din sud, iar Eros într-unul din nord. Imaginea peștilor, pe care Afrodita și Eros i-au luat drept mesageri ai iubirii, a fost plasată pe cer în cinstea fericitei lor eliberări.

Lună Nouă în Pești, 20 februarie 2023

 

Constelația Pești a fost schițată cu foarte mult timp în urmă. Imaginile sale se regăsesc și pe pereții piramidelor și pe tăblițele de lut babiloniene. În Egiptul antic se credea că constelațiile Capricorn, Vărsător și Pești formau marea cerului. Traversând-o, Soarele-Helios trimitea ploi pe pământ. Într-adevăr, sezonul ploios din Mediterana coincidea cu lunile corespunzătoare acestor semne zodiacale.

Pești aparține elementului Apă, reprezentând cel mai înalt nivel al acestuia. Este semnul cel mai romantic, misterios și foarte spiritual al zodiacului. Există un loc pentru un fel de sacrificiu ca dimensiune a iubirii. Energia acestui semn ne ajută să ne regăsim credința și speranța, să ne reînnoim viziunea asupra lumii și să luăm calea renașterii. De asemenea, semnul Peștilor ne învață să iubim fără să cerem nimic în schimb, să empatizăm și să avem compasiune pentru oameni, să oferim ajutor și sprijin.

Procesele vechi se încheie, lăsați trecutul în urmă: E vremea unei iubiri reînnoite! 

 

Luna Nouă în Pești va scoate la suprafață toate acele lucruri care au stat la fund, în adâncurile subconștientului, dar care nu au fost folosite de mult timp. Ar putea fi timpul să lăsați trecutul în urmă și să eliminați din viața voastră ceea ce este de prisos, inutil, ceea ce este inutil de împovărător. Acest lucru va aduce ușurare în inimă și în minte și va ajuta la dezlegarea nodurilor psihologice care s-au format mai devreme.

Semnul Peștilor conține cele mai izbitoare caracteristici ale celorlalte semne, estompează granițele și unește totul. Luna Nouă din 20 februarie va încuraja multe persoane să se ordoneze, să intre pe calea creșterii spirituale și să-și găsească adevărata esență și să-și manifeste individualitatea.

Vezi și: Mercur în Vărsător - horoscop special: momentul ideal pentru ca aceste zodii să iasă din tipare. Pentru altele se termină problemele financiare

Luna lunară care începe în Pești este favorabilă persoanelor implicate în activități culturale, artistice și creative în sensul cel mai larg - de la artiști de make-up la creatori de proiecte inspiraționale, actori, scriitori. De asemenea, pentru psihologi și asistenți sociali. Această lună nouă va spori intuiția, va ajuta la deblocarea superputerilor și va aborda probleme profund personale. Cu toate acestea, reprezentanții Peștilor și ai altor semne de apă (Rac și Scorpion), învăluindu-i cu grijă pe cei dragi, rezolvându-le problemele, sunt cei care pot uita complet de ei înșiși.

Perioadă benefică pentru proiecte noi și bani mai mulți

 

Neptun și Jupiter guvernează Peștii și, prin urmare, Luna nouă din 20 februarie 2023. Neptun este cea mai înaltă planetă și se află în Pești de mai mulți ani (2011-2026), așa că suntem obișnuiți cu influența sa. În momentele în care alte planete, Soarele și Luna intră în acest semn, Neptun arată o profunzime incredibilă pentru orice proces. Cel de-al doilea guvernator al său, Jupiter, se mișcă prin semnul de foc activ Berbec și acordă toate beneficiile vieții celor care sunt dispuși să meargă înainte, să lupte și să câștige. 

După Luna nouă din 20 februarie, proiectele învechite trebuie să fie lucrate temeinic și lucrurile trebuie să treacă treptat de la modul pasiv la cel activ dacă nu vrei să ieși din fluxul general și să pierzi oportunități de creștere socială și de dezvoltare profesională. Începe o perioadă potrivită pentru ca tu să te adaptezi perfect la oameni și situații, să ajungi la compromisuri și să aduci armonie în anturajul tău. Deja următoarea lună lunară va fi foarte importantă și plină de resurse pentru a lucra și a obține rezultate rapide, și nu va fi timp pentru a te relaxa.

Luna nouă din 20 februarie aduce explozie pentru unele zodii

 

Luna nouă din 20 februarie are o energie destul de puternică. Ea poartă puterea transformatoare a iubirii și a creativității și sporește simțul de percepție a frumosului, a înalturilor și a spiritualului. Cei mai sensibili la energiile acestei Luni Noi vor fi reprezentanții semnelor zodiacale mutabile (nestatornice): Pești, Fecioară, Săgetător și Gemeni, precum și Scorpionii fixi și Racii cardinali.

Peștii, Racul și Scorpionul aflați sub influența Lunii noi din 20 februarie și din zilele următoare au o înclinație pentru misticism și profeție, manifestând în același timp dorința de a-și ajuta aproapele. O furtună de emoții care se va abate asupra reprezentanților acestor semne zodiacale, care ar putea duce la crearea unei capodopere sau la descoperirea a ceva nou. Meditați, contemplați, visați! Curenții armonioși pe care îi primiți de la Soare și Lună în ziua de Lună nouă nu numai că vă vor ajuta să vă ordonați propriile dorințe, dar vă vor da și energia necesară pentru a le realiza.

Nu rata: Horoscop rune 13-20 februarie, cu Mihai Voropchievici: Balanţa primește o sumă de bani, iar Leii află un adevăr

Gemenii și Săgetătorii ar trebui să acorde o atenție deosebită domeniului relațiilor personale și de afaceri, deoarece există un mare risc să spui ceva inutil și să te trezești într-o poveste urâtă, până la pierderea unor parteneriate valoroase. Luna nouă în Pești te face să fii uituc și distrat, dar te face și vorbăreț și sociabil. Este o zi în care liniștea este de aur, iar singurătatea este un privilegiu.

Fecioara, din impuls, poate scoate la iveală cele mai rele trăsături ale sale, așa că nu planifica angajamente sau întâlniri importante în această zi, pentru că ar putea duce la o izbucnire de furie incontrolabilă. O Lună nouă într-un semn de opoziție ar putea să vă implice într-o ceartă aprinsă și inutilă. Poate ar fi mai bine să așteptați acasă tot haosul din această zi.

Celelalte semne zodiacale sunt influențate moderat de luna nouă, dar, în general, aceasta îți poate crește energia, imaginația și dorința de a reface lumea. Bucuriile simple ale vieții sunt ceea ce ai nevoie în ziua de Lună nouă în Pești pentru a rămâne în contact cu realitatea. Ia un curs spre eficiență și stabilește-ți noi obiective!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel