Luna Nouă în Leu, pe 8 august: Ziua bilanțului pentru experiențele din dragoste. Toată lumea își găsește locul sub Soare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Luna Nouă în Leu, pe 8 august: Ziua bilanțului pentru experiențele din dragoste. Toată lumea își găsește locul sub Soare
Luna Nouă în Leu, pe 8 august: Ziua bilanțului pentru experiențele din dragoste. Toată lumea își găsește locul sub Soare

Leul este semnul vieții, al fericirii, al triumfului, al creativității, al iubirii și al prosperității. Va fi Lună nouă în acest semn zodiacal pe 8 august. Iată la ce trebuie să se aștepte zodiile de la acest moment.

Din punct de vedere numerologic, opt este un rezultat, o concluzie (ziua a opta a lunii a opta este o lună nouă). În manifestarea sa, opt, după ce a ajuns la o concluzie, transformă ceea ce a fost deja suficient de dezvoltat și nu mai poate fi perfecționat în această formă, transferă un tip de energie în altul.

Opt este întruchiparea spiritualității și a infinitului, ceea ce se explică prin însăși imaginea acestui număr. În forma sa orizontală, numărul 8 devine sensul de infinit (lemniscata), ceea ce explică semnificația sacră a lui 8, spune astrologul Marina Scadi.

Vezi și: Horoscop. Luna august aduce schimbări radicale în viața tuturor semnelor zodiacului

Odată cu Luna nouă în Leu, pe 8 august, Marte și Venus se află în același semn zodiacal, Fecioara, ceea ce este extrem de simbolic. Următoarea lună lunară este de bun augur pentru uniunile oficiale. Luna nouă din 8 august este o zi excelentă pentru a revedea toate experiențele tale în dragoste, pentru a lua tot ce este de valoare și pentru a înțelege situațiile dintr-o altă perspectivă.

Leul este un semn fix, în următoarea lună lunară oamenii vor fi mai puțin înclinați spre schimbare și mai mult spre stabilitate și ordine. Energiile feminine și masculine vor fi în echilibru în această perioadă, acest lucru apropie partenerii dintr-o poziție de beneficiu reciproc, permite înțelegerea celuilalt, conștientizarea responsabilității personale pentru toate acțiunile.

Luna Nouă 8 august: Ziua bilanțului pentru experiențele din dragoste

 

Luna Nouă este conjuncția dintre Soare și Lună în Leu, va ajuta pe toată lumea să își găsească locul sub Soare. Dacă sunteți în impas și nu știți ce să faceți în continuare, conștientizarea va veni și veți putea declanșa un proces de reînnoire și transformare pozitivă. Prin alăturarea lor, principiile solare și lunare ne forțează pe toți să reflectăm asupra scopului vieții noastre și a împlinirii spirituale.

Stăpânul lunii noi este Soarele, mai mult, luna nouă are loc duminică, 8 august, care este ziua Soarelui. Universul ne pune la dispoziție energii solare puternice! Soarele dă puterea conștiinței de sine, a încrederii în sine, a dorinței de a trăi, de a iubi, de a crea. Cum Luna simbolizează mama, iar Soarele simbolizează tatăl, Luna Nouă este o zi excelentă pentru a ne uni cu familia, pentru a construi relații cu copiii.

Luna Nouă în Leu reprezintă un potențial mare de distracție și inspirație. Pentru mulți, va aduce un suspin de ușurare, un impuls de putere și optimism, va da startul unui nou ciclu de creștere și va oferi o resetare a energiei.

Vezi și: Horoscop. Luna august aduce ghinioane și necazuri pentru cinci semne ale zodiacului

O atitudine pozitivă și concentrarea asupra obiectivului cel mai drag vă vor ajuta să vă apropiați de acesta. Petreceți ziua în public, persoanele singure pot avea cele mai mari șanse de a avea o relație romantică. Este o zi bună pentru sărbători, petreceri, cine și întâlniri romantice. Energiile Lunii noi din 8 august sunt deosebit de puternice în primele două săptămâni ale lunii lunare (până la Luna Plină din 22 august).

Luna Nouă în Leu, pe 8 august: Efectul asupra zodiilor


Berbecul va aduce noi oportunități: fiți cât se poate de activ în afacerile publice și sociale în următoarele două săptămâni. Este un moment bun pentru publicitate, pentru a începe proiecte noi, pentru a vă arăta abilitățile de lider și pentru a vă defini rolul în parteneriate și relații personale.

Taurii pot întâmpina obstacole, dar acestea pot fi depășite cu succes prin găsirea unei abordări cu totul noi a afacerilor și a metodelor de lucru. Această Lună Nouă îți va activa creativitatea, circumstanțele vor funcționa favorabil dacă renunți la ceea ce îți este familiar și confortabil, dar învechit.

Gemenii primesc bonusuri neașteptate din partea Universului, principalul este să nu ezite și să profite de fiecare șansă și oportunitate, chiar dacă la prima vedere i se par nepractice. În următoarele două săptămâni, este mai ușor să vă faceți contacte vechi și să stabiliți noi relații bune și satisfăcătoare.

Racii îi atrag pe ceilalți în lumea lor interioară și îi implică pe tărâmul experiențelor lor. Luna nouă în Leu îți dă curaj, te ajută să faci primul pas spre partenerii tăi și îți pune în evidență cele mai mari forțe și cele mai bune calități de caracter.

Pe Leu îl așteaptă o cantitate imensă de emoții și experiențe plăcute. Întâlnirile interesante, cunoștințele noi, dorința de cooperare contribuie la realizarea obiectivelor. Situațiile întâmplătoare ajută la dezvăluirea lumii tale interioare, la evidențierea talentelor tale. Veți putea să atrageți atenția unei persoane dezirabile, să câștigați simpatia.

Nimeni nu ajută Fecioara, dar nici nu intervine nimeni - ai libertatea de a alege, vei putea acționa pe cont propriu și îți vei îmbunătăți calitatea vieții. În următoarele două săptămâni veți putea aborda cele mai urgente probleme.

Vărsătorii trebuie să facă alegeri importante

 

Balanțele sunt recompensate pentru munca depusă anterior, dar și pentru noi resurse sub formă de conexiuni și parteneriate. Luați inițiativa, depuneți cele mai bune eforturi pentru a vă realiza obiectivele și veți reuși să atingeți succesul.

Scorpionii își vor menține o poziție stabilă în sfera profesională, în domeniul financiar, dacă acceptă provocarea, își declară deschis interesele. Și vă puteți aștepta la rezistență din partea celor din jur. Sarcina dumneavoastră este să vă justificați în mod corespunzător intențiile, să furnizați fapte, să confirmați fezabilitatea și beneficiile pentru toți participanții la relație.

Vor fi evenimente fericite în viața Săgetătorului în următoarele două săptămâni, iar dacă declanșezi cum trebuie energiile Lunii noi în Leu, atunci pe parcursul întregii luni lunare. Bucură-te, evită tot ceea ce îți poate strica starea de spirit, iubește, dansează, creează - astfel vei activa energiile Lunii noi din 8 august în beneficiul tău maxim.

Pentru Capricorni, Luna nouă din 8 august va deschide noi oportunități în carieră, afaceri, parteneriate de afaceri. Principalul lucru este să înțelegi aceste șanse, să crezi în cele mai bune și să faci cu îndrăzneală un pas decisiv. Dacă sunteți în vacanță, atunci următoarele două săptămâni vor fi neutre pentru dumneavoastră, fără evenimente strălucite.

Vărsătorii se vor confrunta cu o alegere - întreaga lună lunară este destul de dificilă, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la lupta pentru fericirea ta. Compromisul, acceptarea punctului de vedere, a nevoilor celorlalți, va ajuta la menținerea pe linia de plutire, va pregăti o trambulină pentru un succes ulterior.

Reprezentanții semnului Peștilor ar trebui să încerce să-și arate partea lor cea mai bună. Slăbiciunea și dezamăgirea nu ar trebui să fie permise. O atitudine optimistă va atrage atenția oamenilor potriviți, va obține noi resurse pentru dezvoltare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel