Ludovic Orban: "Vom organiza alegeri anticipate"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovi Orban a facut primele delcaraţii după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. "Vom organiza alegeri anticipate", a spus premierul.

"Am spus clar, preşedintele României şi cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să orgnaizăm alegeri anticipate", le-a declarat premierul Ludovic Orban jurnaliştilor, în faţa Palatului Cotroceni.

"Romanii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru Parlamentul European, la alegerile prezidenţiale că nu mai vor PSD la putere. La ora actuală, Parlamentul este dominat de PSD şi acţionează ca o frână în calea demersurilor preşedintelui şi a guvernului pentru a pune în practică voinţa oamenilor. Este important ca cetăţneii să îşi aleagă reprezentanţii ca în Parlament să fie o golindă fidelă a voinţei poporului român", a mai spus Ludovic Orban.

 

Îşi va da Ludovic Orban demisia?

 

Întrebat dacă îşi va da demisia pentru a demara procedura pentru alegeri anticipate, premierul a refuzat să dea detalii despre planul de bătatie al PNL.

"Nu o sa vă dezvălui strategia. Cert este că am convenit că este cea mai bună soluţie pentru România. Vom aplica cele mai bune soluţii şi să atingem obiectivul de a reda puterea în mâna oamenilor să îşi aleagă Parlamentul", a mai punctat premierul.

 

Când ar putea avea loc alegerile anticipate

 

Cât despre perioada în care ar putea fi organizate alegerile anticipate, Ludovic Orban a precizat că ar fi de preferat ca acestea să aibă loc în perioada alegerilor locale.

"Ar fi util şi bine să fie simultan cu localele, în cazul în care vom reuşi să derulăm procedura necesară. Oricum, o dată cât mai apropiată de locale", a mai spus premierul Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel