Ludovic Orban, mesaj pentru Diaspora: „Românii din afara granițelor ne fac cinste. Sunt apreciați de șefii lor“

Ludovic Orban le-a transmis românilor din afara granițelor un mesaj de apreciere. Premierul spune că românii din diaspora sunt apreciați de șefii lor și nu sunt lăsați să plece pentru performanțele lor.

„De cele mai multe ori, românii care au plecat în afară ne fac cinste, iar ei au ajuns să fie apreciați și lăudați de manageri, de patroni și de angajatorii lor și, de multe ori, nu sunt lăsați să plece și li se fac oferte din ce în ce mai bune pentru a rămâne în firmele sau în instituțiile publice în care ei au făcut carieră. Ei au plecat pentru că nu am făcut și noi același lucru în România. 

România este ținută captivă de tt felul de baroni și baroneți roșii care își imaginează că insitutțiile statului su fost invenatate ca să le producă lor avantaje și nu ca să ajute cetățeanul. Nimeni nu are niciun monopol astăzi. Trebuie să îi permitem oricărui român care vrea să își deschidă o afacere să găsească un partener în statul român, o susținere în dezvoltarea afacerilor.

Trebuie să lansăm nu startup Nation pentru pomangeala pe care a gândit-o PSD, ci acolo unde există resurse de creativitate și oamnei care au capacitatea să facă performanță: în mediul IT, cercetare și toate dmeniile care pot să ne aducă realmente ridicarea economiei românești“, a afirmat Ludovic Orban de la pupitrul Palatului Parlamentului.

El a făcut aceste afirmații cu trimitere la cazul brutarilor din Ditrău.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22