Ludovic Orban: „Poate că trebuie să dăm o regulă că preşedintele trebuie să aibă un ochi în ceafă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că preşedintele Klaus Iohannis nu avea cum să vadă incidentul de la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanţa, „pentru că n-are ochi în ceafă” şi pentru că era implicat în susţinerea discursului.

El afirmă că, în schimb, toţi cei care se aflau în tribună au văzut, inclusiv miniştrii Apărării, Justiţiei şi de Externe, şi nu au avut vreo reacţie.

Potrivit News.ro, Ludovic Orban a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, despre incidentul petrecut la Ziua Marinei din Constanţa, unde unui militar american i s-a făcut rău în timpul ceremoniei, iar şeful statului şi-a continuat discursul.

"Chiar nu mi se pare un subiect de discuţie, este evident că preşedintele n-are cum să vadă, pentru că n-are ochi în ceafă. Poate că trebuie să dăm o regulă că preşedintele trebuie să aibă un ochi în ceafă... El era implicat în susţinerea discursului, se vedea clar că a citit de pe foi şi a plecat în stânga, deci nu avea cum să vadă locul din lateral, era în spate, înspre dreapta", a afirmat Orban.

El a spus că Iohannis nu a văzut incidentul, însă cei aflaţi cu faţa au văzut şi totuşi nu au reacţionat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel