Ludovic Orban (PNL): Niciodată PSD nu a fost în așa hal - „O imagine catastrofală, un hipopotam fără cap“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat că în contextul politic actual, PSD „va suferi fie o implozie, fie o explozie“. El a adăugat că „niciodată acest partid nu a fost în halul în care se găsește astăzi“.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” de la B1 tv, că dacă ar ieși de la guvernare, PSD ”s-ar face praf și pulbere”.

”Ei au conștiința faptului că astăzi, dacă PSD pleacă de la guvernare, se va face praf și pulbere. Niciodată acest partid nu a fost în halul în care se găsește astăzi, cu un leadership complet lipsit de autoritate și de legitimitate, cu o imagine catastrofală în percepția publică și fără busolă, parcă sunt un hipopotam fără cap. Imaginați-vă un hipopotam în care centri nervoși nu mai transmit comenzi către corpul uriaș. Pur și simplu, se aruncă toate membrele în toate direcțiile”, a afirmat Ludovic Orban.

”PSD dacă nu e la putere va suferi fie o implozie, fie o explozie, și nu e bine să fim prin peajmă când o să explodeze pentru că riscăm să fim împroșcați cu foarte multe lucruri pe care nu le dorim”, a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel