Ludovic Orban nu exclude o candidatură la președinția României

Liviu Ludovic |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Ludovic Orban nu exclude o candidatură la președinția României. "Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă", a spus sâmbătă, la Tecuci, în județul Galați, președintele PNL Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări care viza o eventuală candidatură la președinția României. 

Președintele PNL a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

„Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Ludovic orban, la Tecuci.

Întrebat, de asemenea, despre o eventuală candidatură a sa la funcția de președinte al României, Ludovic Orban a spus că „orice soluție este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior”.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu președintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România și va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei și saltul economic. (...) Până la alegerile prezidențiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus Orban, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel