Ludovic Orban explică numărul de OUG-uri: "De la PSD nu aşteaptă lumea nimic, de la noi da. Nu sunt OUG-uri pentru puşcăriabili"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovic Orban a reacţionat cu privire la nemulţumirile politicienilor - care susţin moţiunea de cenzură - cu privire la numărul de ordonanţe de urgenţă adoptate în cadrul şedinţei de ieri, respectiv 25. Premierul susţine că sunt măsuri bune, aşteptate de români şi care nu au rolul de a proteja puşcăriabilii". 

"Românii nu aşteaptă de la Parlamentul dominat de PSD nimic, în schimb aşteaptă de la guvernul pe care îl conduc să rezolvăm problemele României, să rezolvăm problemele pe care le au. O să discutăm în detaliu acest subiect, cu obiectul de reglementare al ordonanţelor şi de ce a fost necesar să emitem aceste ordonanţe de urgenţă.

Emiterea acestor ordonanţe de urgenţă s-a făcut în deplină transparenţă şi nu au fost OUG-uri care să îi scape puşcăriabilii din PSD, ci sunt OUG-uri care rezolvă problemele României şi ale românilor", a declarat Ludovic Orban, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel