Ludovic Orban: Dosarul 10 August nu mai poate să rămână secret

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Ludovic Orban, președintele PNL, a spus la Timișoara că dosarele Revoluției și al Mineriadei nu sunt încă soluționate, după 30 de ani. Orban dă asigurări că dosarul 10 August nu va avea aceeași soartă.

”Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase, care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean și au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor.

V-o spun limpede, cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșeală amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovați, care au omorât copiii noștri, trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe, adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei”, a declarat Orban la Timișoara, în cadrul Adunării Regionale a Organizațiilor PNL, regiunea Vest.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel