Ludovic Orban, despre Victor Ponta: „Ce naște din pisică șoareci mănâncă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe preşedintele Partidului Pro România, Victor Ponta, că nu a înţeles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminică.

Nemulţumit de sprijinul pe care Pro România l-a dat social-democraţilor pentru desemnarea noului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, Orban a spus că "ce naşte din pisică şoareci mănâncă".

„Ce naşte din pisică şoareci mănâncă. De fapt, Ponta are un PSD mai mic, care va reveni la PSD şi care oricând este dispus să facă înţelegeri cu PSD. Să-l susţii pe candidatul PSD (n.r.- pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor) arată că nu au înţeles nimic. Totuşi au trecut pragul, aşa greu, au luat aproape 7%. Domnule, oamenii care i-au votat i-au votat nu pentru că iubesc PSD şi pentru că vor ca Ponta să sprijine PSD în Parlament. I-au votat cu speranţa că ăştia vor fi alături de noi să îi dăm jos pe PSD-işti”, a afirmat Orban.

Citește și PNL își asumă guvernarea. Ludovic Orban: „Nu poți să îi lași pe ăștia să dea foc la țară"

Liderul liberal spune că Ponta a susţinut candidatul social-democrat la preşedinţia Camerei Deputaţilor în schimbul acceptării de către PSD a constituirii unui grup parlamentar al Pro România.

Orban a adăugat însă că speră ca partidul lui Ponta să susţină moţiunea de cenzură pe care PNL o va iniţia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel