Ludovic Orban, despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „O minciună gogonată”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a declarat, astăzi, că informația apărută în spațiul public potrivit căreia președintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut să candideze la Primăria Capitalei, este „o minciună gogonată”.

„A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată. Nu are nicio legături cu discuția dintre noi. Și chiar mă deranjează că două site-uri de știri, au născocit o asemenea minciună, invenție, fără îmi ceară punctul de vedere. Nu am discutat despre acest subiect. Pur și simplu e o scorneală. Au vrut să își crească traficul cu fake news", a afirmat Ludovic Orban, sâmbătă, la Catedrala Sf. Iosif din București.

Prim-ministrul a participat la slujba de înscăunare a Mons. Aurel Percă, numit de Papa Francisc în oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de București, a fost înscăunat în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate, sâmbătă dimineață, în Catedrala Sf. Iosif din Capitală. La slujbă a fost prezent și președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

În spațiul public au apărut informații, pe surse, potrivit cărora la întâlnire de vineri, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis i-ar fi propus lui Ludovic Orban să candideze la funcția de primar general al Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel