Ludovic Orban, despre neînțelegerile cu Klaus Iohannis: „Este o prostie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
presidency.ro
presidency.ro

Premierul Ludovic Orban a negat, în această seară, la Digi24, orice fel de neînțelegeri cu președintele Klaus Iohannis pe tema alegerilor anticipate, așa cum s-a vehiculat în presă.

„Este o prostie, evident că este o prostie, nu se bazează pe nimic. Ați găsit un singur element de veridicitate acolo?" - a comentat premierul Ludovic Orban, zâmbind ironic. „Nu-mi place să comentez niște prostii care sunt scrise de un jurnalist care n-are nicio bază", a adăugat Ludovic Orban.

„Relația dintre președintele Iohannis și mine este cunoscută, a fost vizibilă în ultimii doi ani și jumătate de când sunt președintele PNL, parteneriatul extrem de apropiat și de benefic pentru România este extrem de clar pentru orice om care vrea să vadă adevărul și care vrea într-adevăr să țină cont de evidențe, și nu de invențiile unuia sau altuia. Au mai fost și alții care au făcut comentarii pe tema asta, care nu au absolut nicio bază", a insistat șeful executivului.

„În ceea ce privește relația dintre președintele Iohannis și mine, ca președinte al PNL și ca premier, este o relație cât se poate de normală, cât se poate de bună, există un dialog permanent, o coordonare a pozițiilor pe toate temele importante", a dat asigurări Ludovic Orban.

El a repetat că tema anticipatelor nu face obiectul unor disensiuni. „Și președintele Iohannis, și eu am spus foarte clar că preferăm varianta anticipatelor, care să confere cu adevărat unui guvern o legitimitate și un sprijin puternic în Parlament și, pe de altă parte, să redea puterea poporului, astfel încât poporul să-și aleagă un parlament care să corespundă opțiunilor politice actuale. Asta a fost poziția publică și a președintelui, și poziția publică a mea", a precizat Ludovic Orban, la Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel