Ludovic Orban despre Legea Recursului Compensatoriu. ULTIMA ORĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a ținut să salute instalarea noilor comisari europeni, afirmând că va avea o serie de întâlniri cu aceștia.

În debutul ședinței de Guvern de astăzi, premierul Ludovic Orban a declarat că salută înstalarea noilor comisari europani. Totodată el a precizat că în perioada următoare are în plan o serie de întâlniri atât cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cât și cu alți comisari europeni însărcinați cu diferite portofolii.

„Astăzi este ziua  Buocvinei. Aș fi fost în Bucovina, dar a apărut necesitatea organizării acestei ședințe de Guvern și validarea mandatului președintelui Iohannis de către CCR“, a ținut Orban să precizeze în debutul ședinței.

Totodată, Orban a ținut să facă mai multe clarificări cu privire la Legea Recursului Compensatoriu, „pentru a spulbera orice neînțelegere“, fâcând referire la informațiile apărute recent, potrivit cărora ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, nu va abroga Legea recursului compensatoriu. 

„Între obiectivele specifice din programul de guvernare se numără revizuirea recursului compensatoriu. Tot acolo e și avizarea proiectului de lege pentru abrogarea recursului compensatoriu. Am spus aceste lucruri pentru că am văzut că sunt anumite interpretări. Vom găsi cea mai bună soluție pentru a abroga care au pus în pericol viața românilor prin eliberarea înainte de termen a celor care au comis, în special, infracțiuni grave, pentru a anula prevederile nocive din Legea recursului compensatoriu”, a anunțat premierul Ludovic Orban în debutul ședinței de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel