Ludovic Orban, declarație șocantă la adresa autorităților locale: „N-au... 'cojones'“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Premierul Ludovic Orban (PNL) a făcut o declarație șocantă la adresa autorităților locale care nu iau măsuri privind populația care nu colectează selectiv deșeurile. El a spus că aceștia nu au „cojones“ să ia măsuri coercitive, în contextul în care anul viitor vor fi două runde de alegeri.

Declarația premierului Orban a venit în contextul în care mai mulți reprezentanți ai firmelor din doemeniul colectării deșeurilor și a reciclării au reclamat faptul că în România sunt în continuare stații de sortare a deșeurilor selective, care nu funcționează.

Aceștia i-au cerut premierului să ia măsuri pentru ca cetățenii să sorteze gunoiul selectiv, moment în care Ludovic Orban a reclamat că, de fapt, problema este la autoritățile locale, care nu se ocupă ca deșeurile să fie selectat corespunzor, pe categorii, și asta pentru că nu au „curajul“ necesar, în contextul în care anul viitor vor fi două rânduri de alegeri.

„Autoritățile locale trebuie să facă colectare selectivă și să ia măsuri pentru cetățeni care nu participă la colectarea selectivă în timp ce alte autorități, mai ales că sunt alegeri, n-au 'cojones', iar din punct de vedere al reglementării nu există, practic, niște penalități, pe de-o parte pentru autorități locale și pe de altă parte pentru cetățenii care nu participă la procesul de colectare“, a declarat Ludovic Orban.

(n.r. Cojones, termen împrumutat în limba Spaniolă din latinescul 'coloenem' care înseamnă scrot. În termeni argotici înseamnă 'testicule')

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel