Ludovic Orban: Dacă avea decenţă şi respect faţă de cetăţeanul român, Viorica Dăncilă ar trebui să-și dea demisia

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că daca avea respect față de cetățeanu român, Viorica Dăncilă ar trebui să-și dea demisia.

"Dacă ar avea bun simţ, decenţă şi respect faţă de cetăţeanul român, premierul Dăncilă ar trebui să-şi depună demisia, iar PSD să plece de la guvernare. De mult nu mai contăm pe normalitate în comportamentul politic al PSD şi din acest motiv nu mă mai obosesc să-i cer demisia premierului Dăncilă pentru că ştiu că nu va face acest lucru. (...)

Astăzi Vasilica Viorica Dăncilă, chiar confruntată cu noua situaţie, aceea de guvern care nu mai are sprijin majoritar în Parlament, a spus că merge mai departe. Sigur că mi-aş dori să meargă cât mai departe de guvernare şi să reuşim ca prim moţiune de cenzură să punem capăt acestei guvernări. În rest, vă repet, un eşec al unui vot al Guvernului în ceea ce priveşte votul în Parlament pentru remanierea guvernamentală ca urmare a schimbării configuraţiei politice a Guvernului nu duce, conform prevederilor constituţionale, la căderea Guvernului, ori ceea ce avem noi ca obiectiv este căderea acestui guvern", a declarat Ludovic Orban.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel