Orban: Dragnea moare de grija primarilor PNL. Toți primarii trebuie să-l declare persona non grata

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că primarii din România, indiferent de partid, ar trebui să-l declare pe Liviu Dragnea "persona non grata și să-i interzică accesul pe raza localităților pe care le conduc".Orban listează măsurile luate de guvern, care au lăsat primăriile fără bani.

”Liviu Dragnea moare de grija primarilor și, mai nou, văd că moare și de grija primarilor PNL. Toți primarii trebuie să-l declare persona non grata și să-i interzică accesul pe raza localităților pe care le conduc, din cauza jefuirii sistematice a bugetelor locale realizate de către guvernele pilotate de Dragnea și Tăriceanu.
După ce anul trecut bugetelor locale li s-au furat efectiv peste 7,5 miliarde la nivel național, și în 2019, în ciuda unor declarații mincinoase privind cele mai mari alocări către bugetele locale care au fost făcute de Dragnea, bugetele locale au fost din nou jefuite pierzând peste 7 miliarde de lei.

Ultima măgărie făcută de acest guvern, prin intermediul Ministerului Finanțelor, e aceea de a obliga autoritățile locale să suporte cheltuielile pentru asistență socială, pentru indemnizațiile persoanelor cu dizabilități și pentru salariile asistenților personali ai acestora pe primele trei luni ale anului din bugetele locale.(...)

Atragem atenția că mai mult de jumătate din primării nu au resursele necesare nici pentru a-și asigura cheltuielile de subzistență”, a declarat Ludovic Orban.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25